Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začištění řezu kachliček

Od: ivi® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Čím nejlépe začistit řezanou stranu kachliček aby byla pěkná jako ty ostatní strany.? Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

brousek nebo lepe velký brusný kotouč do brusky - položit hranou a šmrdlat a pak doladit třeba tím brouskem namočeným ve vodě , ale nikdy se to nezačistí tak pěkně pokud jsou to kachlíky s glazurou...

jabraka*
hodnocení

2x

Úplně stejná nikdy nebude,bude tam chybět smalt.Ale nejlepší vyhlazení uděláš pomocí brusné síťky na sádrokarton.

JABRAKA

cyril*

"Smalt" bude pravděpodobně chybět na celé dlaždici.

kytka*

Myslím,že to je jako když se odloupne kus keramiky, nelze to opravit, aby to nebylo patrné.To samé je řez obkladačky.

jabraka*
hodnocení

2x

Nu já to dělám tak,že odlomenou hranu nejprve zarovnám a pak několikrát líznu hranu s glazurou a zakulatím ji.Pak ještě broušenou plochu přetřu penetrací a nechám zaschnout Pak je kachlík jako originál.Ale jen na exponovaných místech,jinak je to moc práce.

JABRAKA

hodnocení

0x

Já používám nejprve hrubý a potom jemný značkový kvalitní pás do pásové brusky,který dám na rovnou plochu a ručně hrany zarovnám.Výsledek je kupodivu mnohem lepší, než pomocí dimantového zarovnávače nebo jiných způsobů.Jednoduché a rychlé...

jabraka*

Vlado.

Jsme už dál.Ta brusná síťka je vynikající,protože se nezahlcuje prachem.Brusné plátno je historie.

JABRAKA

Děkuji za radu, nemám s touto síťkou zkušenost.Kolik korun stojí?Děkuji.V.

ivi®
hodnocení

Kde se da koupit?...

Mám obklady 40x25 cm ,bude mi stačit 8 mm lepidla? Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]