Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rikal jsem si, ze bych po deseti letech vymenil hadice ke stojankovym bateriim, ale trochu me zaskocila nabidka, nebo spis jeji nedostatek. Vsude jsou bud klasicky noname opleteny EPDM hadice za 50,- nebo Merabell vlnovce za 500,-. Copak neni neco rozumnyho mezi tim? Prijde mi to krapet ode zdi ke zdi a generickej produkt, kterej vyrobci ani nestoji za to, aby na nej prasknul aspon svy logo ve me moc duvery nevzbuzuje. Neni tu nekdo, komu nestacila zakladni hadice z OBI a resil to?
Zalezi, jake baterie mate. Napr. k bateriim od Novaservisu - Metalia pouzivame tyhle nahradni hadicky koupelnovevybaveni.cz/...
Novaservis, to je dobrej tip, tem aspon muzu v nejhorsim vzdycky dojit vynadat. Zkusenost s nima teda dobra?
No pocky, tam jsem samozrejme byl, a ted jsem to otevrel znovu: Flexi hadice - Tr/... Jak deset znacek, koukam nekam blbe?
No to, že chceš vyměnit je pěkná věc...ale do samoté baterie jde extra závit, kterej jako samosatnej díl někde v obi nekoupíš... tam koupíš akorát flexi hadici matka matka...ale ne matka a závit do baterky a to nemluvě o tom, že některé baterky ani takhle nerozmontuješ
tak jsem se kvůli tobě teď schválně podíval na OBI...a abys neřekl, tak se ti teda omluvuju...mají je tam...ale to musí být nějaké čerstvé zboží, protože když jsem to tam tehda hledal já tak tam nic takového neměli a nadával jsem jak špaček...takže...sorry
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.