Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flexi hadice

Od: ren® odpovědí: 13 změna:

Ahoj, rikal jsem si, ze bych po deseti letech vymenil hadice ke stojankovym bateriim, ale trochu me zaskocila nabidka, nebo spis jeji nedostatek. Vsude jsou bud klasicky noname opleteny EPDM hadice za 50,- nebo Merabell vlnovce za 500,-. Copak neni neco rozumnyho mezi tim? Prijde mi to krapet ode zdi ke zdi a generickej produkt, kterej vyrobci ani nestoji za to, aby na nej prasknul aspon svy logo ve me moc duvery nevzbuzuje. Neni tu nekdo, komu nestacila zakladni hadice z OBI a resil to?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zalezi, jake baterie mate. Napr. k bateriim od Novaservisu - Metalia pouzivame tyhle nahradni hadicky koupelnovevybaveni.cz/...

ren®
hodnocení

Novaservis, to je dobrej tip, tem aspon muzu v nejhorsim vzdycky dojit vynadat.:-D Zkusenost s nima teda dobra?

Jo, dobra. Namontovali jsme jich, behem let, nekolik stovek kusu, zatim drzi...

ren®
hodnocení

Dam tomu teda taky sanci, diky za radu.

hodnocení

0x
Triker nabízí snad 10 různých značek.
ren®
hodnocení

No pocky, tam jsem samozrejme byl, a ted jsem to otevrel znovu: Flexi hadice - Tr/... Jak deset znacek, koukam nekam blbe?

krtek6
hodnocení

0x

No to, že chceš vyměnit je pěkná věc...ale do samoté baterie jde extra závit, kterej jako samosatnej díl někde v obi nekoupíš... tam koupíš akorát flexi hadici matka matka...ale ne matka a závit do baterky ;) a to nemluvě o tom, že některé baterky ani takhle nerozmontuješ

ren®
hodnocení

Dik za snahu, ale snad radsi nekomentuj, kdyz si nejsi jistej, at nemas zbytecnou ostudu.;)

krtek6

já si právě jistej jsem..proto ti to píšu...tak nedělej ostudu sobě ;)

re4zon
Ze nektere baterky nerozmontujes je pravda, ale tech je stezi 10%. A ze v obi nesezenes hadicku k baterii je kravovina na entou, hadicky s m10 sezene uplne vsude, nekde i m8 pouzivane v atypickych bateriich. Kdo ma ostudu je asi vsem jasne..

Hadice jakou svět krtek v OBI neviděl

obi.cz/...

krtek6

tak jsem se kvůli tobě teď schválně podíval na OBI...a abys neřekl, tak se ti teda omluvuju...mají je tam...ale to musí být nějaké čerstvé zboží, protože když jsem to tam tehda hledal já tak tam nic takového neměli a nadával jsem jak špaček...takže...sorry

Jedna technická poznémka - ne všechny baterky mají hadučky s tímhle závitem ( viz výše M8, M10 a k tomu někdy 10 cm "trubička" se závitem na konci )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]