Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , jsem z Ostravska. Maminka prodává rodinný dům a na zahradě jsou desky . Potřebuji poradit je toho asi 40 ks. Jsou smrkové o rozměru délky cca 2500mm , šířky 250mm a tlouštky 50mm. Nejsou suché ,docela úpně nové. Já sám mám rodinný dům a krb ,kde bych je tak za rok dva až úpně uschnou mohl nařezat a spálit . Není to škoda? Má to větší smysl prodat a koupit už hotové dřevo do krbu? A na co se vůbec hodí takové silné fošny? A když prodat ,tak za kolik?Díky za každou radu .
V každém případě fošny schovat a pak se začít pídit, co za to. Klidně je nechat doma i déle. Budou mít čímdál větší cenu. Hned mi vyběhlo, jak kdysi jsme potřebovali fošny kvůli stavbě a zjistili jsme, že švagr, který je měl půjčené od manželových rodičů, je z hladnosri pořezal a spálil. Doteď mi je z toho smutno. Počkejte a určitě vyděláte.
Díky všem za dobré rady . A ještě dotaz k čemu se hodí taková tlustá fošna? Kdysi jsem dělal pergolu a na střechu ok . Ale takový macek? Už ted to váží tak 20 kilo jedna.
Pokud se vy dva domluvíte a netlačí vás čas - jednou za občas jezdím do Ovy za mamkou, nemám problém vzít vozík. A podruhé za občas jezdím do Poličky... To už tak daleko od Vás není, pane Milane. A pokud domluvíte cenu, nemám problém to v Ostravě při nakládce zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.