Nejste přihlášen/a.
Chystam se vymalovat si pokoj ale nechci mit zedi jen klasicky jedno barevne. Rad bych na ne pridal nejake zajimave motivy neco podobneho jak najdete na: dekorace-na-stenu.cz/...
Bohuzel nemam dalsi 3 000kc na to abych si to mohl koupit ty sablony takze me napadlo jestli by to neslo udelat nejak svepomoci. Pokud by jste meli nejaky typ jak na to nebo vedeli o nejakem navod na internetu dejte mi prosim vedet... predem diky za odpovedi!
a co treba udelat na stene obtisky vasich dlani nebo pratel? treba udelat hnedou stenu a na to bile obtisky .. bud jen tak rozhazene a nebo obtisnout dlane do tvaru kruhu ( dlan vedle dlane aby to utvorilo kruh) a stacilo by udelat jen tri nebo ctyri kruhy aby to stenu trochu ozivilo
nedelala bych ty obtisky na vsechny steny jen na jednu hlavni!
tak treba vas to inspiruje i k necemu jinemu ...
doplněno 22.04.10 23:56:hihii ... obtisky vasich dlani nebo pratel ... samozreme jsem mela na mysli take dlane pratel... ono to mohlo vyznit jako ze by ste si tam obtiskl pratele jako takove...
dekorace-na-stenu.cz/... DLAN :D to je z tech stranek od kytky ...
Arimas tak přesně otisky jsme měli doma před lety a procházeli se nám po jedné stěně a po stropě.
Pomalovala jsem zdi ve spoustě školek. A udělala jsem to takto: velký balicí papír z Narpy, na ten jsem si nakreslila motiv. Zvětšila jsem si obrázek, který se mi líbil, na zemi, tužkou. Nakreslila jsem hranice barev a celý obrázek obkreslila slabě tužkou na zeď. A pak jsem ten obrázek rozstříhávala podle barev. A vždycky, když jsem tu barvu ustříhla nanesla jsem totéž na stěnu. Pak jsem si koupila Primalex (možná, že je jiný typ barvy, ale s nim jsem měla nejlepší zkušenosti) a po troškách nalila a naředila do misek a hrníčků. Raději nechat hustější. A natónovala barvama. Nebyly to speciální barvy. Použila jsem vždycky barvy v tubách, které v celé školce byly. A štětce také jakékoliv. Většinou stačily 2 vrstvy, aby byly barvy syté a nešmohovaly. Nakonec jsem to, plochým štětcem, zakončila konturou. Ta byla nejtěžší, protože to jsem už ruce necítila a barva nesmí stéct a linka musí být stejně široká. A potěšilo mě, že když jsem po dlouhých letech šla na besídku k vnukovi, moje kačenky stále pochodují nad překladem mezi pracovnou a hernou.A stále svítí překrásnou, nezměněnou, žlutí.:D
Ta šablona je velice důležitá, na zdi se už nic nedá vygumovat, nic opravit. A pozor na stékající barvu! Ať to, co namalujete je krásné a povede se vám to. Když ne, tak taky není konec světa. Špachtli a natřít jinak.
:DPane bože další kdo bude malovat.Mně o víkendu čeká terasa.Ale to se na terasu asi nehodí.:D
Pap myslím,že to ozdobí květinová výzdoba, bude to přírodní a krásné.Vyhrnout rukávy a s chutí do toho
Tak děkuji.Akorát nevím jestli jen bíle nebo nějaký lehký barevný odstín.
doplněno 23.04.10 00:21:Nejspíš zase vyhraje žlutá.
A co se ti na www.dekorace-na-s/... konkrétně líbí? Plánují se slevy, tak třeba budeš mít štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.