Nejste přihlášen/a.
mám taky kondenzační Baxi trochu menší velikost/ale ne výkonem/ jak můj syn který si pořídil Baxi s ohřevem vody-ten jeho viditelně větší. samozřejmě budete si muset sehnat kominickou firmu která tam tu trubku dá-předpokládám že víte že do toho komína už nic jiného nedáte-takže potřebujete samostatný komín-předtím jsem měl v tom komíně plynový Dakon a stačil takový hliníkový husí krk-taď je jiná norma a dává se tam plast- mi tu kominickou firmu sehnala ta firma která ten kotel pak zapojila-vše je o dohodě-...celé to vyvložkování mne asi u 10 metrů stálo přes deset tisíc ...podotýkám to bylo před dvěma lety...kotel Baxi mi doporučil známy ...
Ahoj, tak já jsem přesvědčen, že může být i nerezový komín samozřejně. Nerezově vyvložkovaný komín se může použít snad pro všechny druhy paliva. Naopak plastové vyvložkování se vzhledem k teplotě spalin dá využít jen pro kondenzační kotel.
Já sem pořizoval plynový kondenzační kotel a chtěl jsem nerezové vyvložkování, bohužel ne každý kominík to umí (musí se tam řešit, zda komín uzemnit a případně kde) Tak jsem nakonec sehnal firmu, co dělá jen plastový vložky, tak mám plast no To bylo loni, kdy řemeslnící měli zakázky rok dopředu, teď je situace prý lepší a řemeslník se dá sehnat.
Komíny máš dva? Krbová kamna zachováš nebo dáš pryč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.