Nejste přihlášen/a.
Srdečně zdravím,
právě moji ženě přestal fungovat mixer.
Asi s tím moc nebude, ale já nejsem schopen přistroj rozdělat.
Namůže mně někdo poradit prosím.
T.
Ve vyznačených otvorech-dírkách budou šrouby (můžou být i jinde-tento typ jsem ještě neviděl) ,ale když toto neumíte najít, svěřte to někomu zdatnějšímu, popřípadě vyhoďte a kupte nový!
To těleso je "dělitelné" podle svislé osy (viditelná spára). Takže pokud v otvorech jsou šrouby, určitě nedrží pohromadě ty 2 půlky krytu. Spíš si myslím, že výrobek není konstruován jako rozebíratelný.
Ať žije ekologie!
Ale to vypadá že tam jsou 3-5 šroubů a drýí ten vrchní díl kde je ovládání a spodek-boky jsou tím stáhnuty k vrchu-ale to jen vařím z vodytřeba je to opravdu celůé natvrdku slepené-svařené. jediné jak psal p.Promon -není už co pokazit . Takže trocha násilí už to asi víc neponičí- u normálního kutila !
Ani jeden z těch otvorů není pro šrouby. Dva vlevo jsou pro metly, dva vpravo pro stojánek z drátu a ty tři uprostred spolu s obdelníkovými pro stojan (držák) nad otáčecí mísu. Jak psali kolegové, vypadá to, že se s opravou moc nepočítá a bude to zacvakávací systém.
Rozdelat jde vsechno jenom musíte přijít na to kde začít. Pokud to berete jako výzvu a pocit ,,dokázal jsem to ""tak s chutí do toho atreba zjistíte vadný vypiac no je konecna
Nesouhlasím. Vždycky stojí za to pokusit se o opravu. O nic nejde, když se to nepovede, vyhodit se to dá vždycky. Stojí to akorát trochu času.
Před cca 10 lety odešel přítelkyni ne zrovna levný fén. Nevěděl jsem, jak do něj, tak jsem ho odnesl do servisu (stará česká firma, kdysi na úrovni). V servisu mi po 3 týdnech oznámili, že je vadný motor a že je to neopravitelné. Při tom bylo vidět, že se ho ani nepokusili rozebratat. Tak jsem se do něj dostal násilím sám. Stačilo kombinačkami zmáčknout jeden lisovaný spoj (že by kurvítko?) a fén funguje dodnes. Akorát jsem ho musel slepit natvrdo .
Souhlas. Huxu zaujal konzumní (módní) postoj. Tak jako šmudlici zásadně nepočítají cenu auta do ujetých km, tak bývají experty na cenu lidské práce a doma k tomu. Nouze naučila Dalibora housti a budeme vidět, zda konzumní přístup ke všemu bude životaschopný a přezíravým "smart" lidičkám na něj budou zbývat chechtáky - za rok, dva. To máte: Hypoteku, děcka, školné, v plánu je zrušení veškerých úhrad zubařských výkonů ze zdrav. pojištění, půjčky, a tak podobně. Doba přemýšlení nad opravami spotřebičů je zde a já jsem tomu rád! (Konec mojí jediné filozofické vsuvky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.