Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddlužení máte někdo zkušenosti s firmou RDF?

Od: ijut odpovědí: 3 změna:

Dostal jsem se do finanční potíže a zvažuji požádat o pomoc firmu RDF s.r.o. . Nemáte někdo s touto firmou jakékoli zkušenosti? předem díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

3x

Pokud jste smířen s tím, že za své dluhy zaplatíte celkově podstatně více a věřitelé se s vaším "konsolidátorem" vůbec nemusejí bavit, čili ve výsledku budete dlužit víc a budete v ještě větších sr...ách jděte do toho naplno.

8976*
hodnocení

1x

firmu neznám, ale budte velmi obezřetný - konsolidaci půjček bych provedl v řádné bance sice jsou to pijavice ale ruzné soukromé firmy jim nesahají ani po kolena - max z vás vytahají peníze ...max. opatrnost ...

hancicja*
hodnocení

0x

tak jak jste dopadli já jsem to taky dnes dostala a chci se zeptat jestli je to tak jak píší moc dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]