Nejste přihlášen/a.
Nekvalitní uhlí, je tam víc jílu a uhlík to vidělo jen v reklamním letáku.. Buď polská sr. prodaná jako Ledvice/ Bílina, nebo místo sedí ale hrabou tam odpad někde na kraji.
Jde to vyreklamovat a náklady na vynosení ze sklepa a dopravu by měl zatáhnout prodejce - on zodpovídá za to co prodává. Kecama typu "jste první kdo má problém" jen zkouší jestli se necháte a místo vyreklamování seženete za další svoje prachy opravdu kvalitní uhlí a budete to jak debil míchat po kýblech a bavit se tim celou zimu..
Jediná jistota je těsně předem si ve skladu nabrat pytel, zajet dom vyzkoušet a když je dobrý tak objednat dokud se zásobník nedosye novým..
Zdravím,
málo informací... a obrázek uhlíku moc neřekne.. Máte manuál, nebo automat?
Křiš’tálovou kouli nemáme
A je pravda, že poslední dobou je s některým uhlím, nebo várkami, problém, sám registruji topiče že jim prostě uhlí nehoří..
Já mám zase oproti sedmiletému vytápění automatem dvojnásobné množství popela, jen tuto poslední sezonu.. A je pravda, že tam mám také nespálené větší kusy, tedy spíše ohořelé a ve vnitřku najdu po rozlomení kousek nespáleného uhlí. A ať dělám co dělám, je to stejné. A to mi automat jede více jak za den 22h v kuse, takže skoro nonstop.
Ale, zaplať pánbůh, alespoň nějak hoří.
Přidejte víc info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.