Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uhlí nehoří

Od: med® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, tohle dělá uhlí při topení, proč? Špatně topím? Vzduch... Děkuji.
Uhlí nehoří

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Nekvalitní uhlí, je tam víc jílu a uhlík to vidělo jen v reklamním letáku.. Buď polská sr. prodaná jako Ledvice/ Bílina, nebo místo sedí ale hrabou tam odpad někde na kraji.

Jde to vyreklamovat a náklady na vynosení ze sklepa a dopravu by měl zatáhnout prodejce - on zodpovídá za to co prodává. Kecama typu "jste první kdo má problém" jen zkouší jestli se necháte a místo vyreklamování seženete za další svoje prachy opravdu kvalitní uhlí a budete to jak debil míchat po kýblech a bavit se tim celou zimu..

Jediná jistota je těsně předem si ve skladu nabrat pytel, zajet dom vyzkoušet a když je dobrý tak objednat dokud se zásobník nedosye novým..

souhlas,

další sezonu, to bohužel budu muset takto udělat, prostě vyzkoušet

kocourben*
S tim vzorkováním to vidím jako problém, kde máte jistotu, že když si odvezete kýbl uhlí, večer ho vyzkoušíte, že ráno když si ho objednáte, že Vám ho opravdu dovezou, když teď čekací doby na rozvoz jsou klidně i měsíc...
ahoj*

Příště hromadě postavit manželku, aby ji hlídala, zatímco doma budeš zkoušet jak to hoří...

Holt cena za to, že topíte technologii starou 200 let

hodnocení

0x

To vám takhle z fotky asi nikdo nepoví. Ale soudě podle častých dotazů na toto téma se v Česku v prodeji objevilo nekvalitní uhlí s vysokým obsahem popelovin, které špatně hoří. Možná je to i váš případ.

hodnocení

0x

Zdravím,

málo informací... a obrázek uhlíku moc neřekne.. Máte manuál, nebo automat?

Křiš’tálovou kouli nemáme :)

A je pravda, že poslední dobou je s některým uhlím, nebo várkami, problém, sám registruji topiče že jim prostě uhlí nehoří..

Já mám zase oproti sedmiletému vytápění automatem dvojnásobné množství popela, jen tuto poslední sezonu.. A je pravda, že tam mám také nespálené větší kusy, tedy spíše ohořelé a ve vnitřku najdu po rozlomení kousek nespáleného uhlí. A ať dělám co dělám, je to stejné. A to mi automat jede více jak za den 22h v kuse, takže skoro nonstop.

Ale, zaplať pánbůh, alespoň nějak hoří.

Přidejte víc info

med®
hodnocení

Manuál.Dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]