Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad záchodu

Od: 000 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

nechal jsem si nově obložit zavěsný záchod ktery si sam instaloval zedník a zjistil jsem že je to cele nakřivo.Jak se k tomu postavit navíc ty ozdobné lišty hruza nebo je to normální

tiktok.com/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
V první řadě bych mu zabavil všechno nářadí a materiál, který tam ještě zbyl.
Včetně řezačky na dlažbu, všechno, co tam má. Aby si to nemohl odnést.
Část fotodokumentace už máš, udělej si další fotografie, hlavně detaily.
Zavolej někoho, kdo se v tom vyzná, ať to ohodnotí.
Toho fušera, co to stvořil, donuťte všechno předělat. I kdybys měl volat pár Ukrajinců..

hodnocení

3x

Normalne je neplatit nekvalitnu pracu a platit az po oprave do pozadovaneho stavu.

lojza
hodnocení

0x
A vy jste to už celé zaplatil nebo jen nějakou zálohu?

000
hodnocení

0x
Ještě jsem mu nezaplatil ale nemám slova pořád jsem nasranej
Chválabohu,žes nezaplatil.
Když se bude cukat, zavolej jiného, co umí! Zaplatíš jen tomu lepšímu, až to předělá.

000
hodnocení

0x
Potřeboval bych vědět jak mají být správně ty lišty mají být zároveň s tou dlažbou bez spáry nebo kdyby měl někdo fotku jak to má být správně diky
Obklad záchodu
Obklad záchodu #2
Obklad záchodu #3

hodnocení

0x
Takto to ma vypadat.
Obklad záchodu #4
Obklad záchodu #5

spu
hodnocení

0x

Když to není vyspárovaný, tak to moc nevypadá. Spárovačka tomu dodá konečný efekt, ale nesmí být moc tmavá.

Obávam sa, že tu to špárovačka už nezachráni.

krtek6
hodnocení

0x

Opravit nebo vyhodit a neplatit...kdyby začal paštěkovat (jakože bude, páč tohle takoví dělají) můžete mu pohrozit třeba nezávislým odborníkem a soudem)

hodnocení

0x

Nezaplatit a sehnat jiného. S ním se domluvit, jestli to máš osekat a udělá to kvalitně, a za kolik. S tím předchozím fušerem se domluvit, aby ti zaplatil novou várku obkladaček, případně pohrozit soudním znalcem. Avždy raději písemnou smlouvu na dílo s výhradou kvalitně provedené práce se zárukou. Jednu negativní zkušenost už máš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]