Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanocni uklid

Od: ludmila4 odpovědí: 1 změna:

Ahojte, tak nějak jsme o víkendu doma uklízely, já společne pokoj se synem, starší dcera sama. Měly jsme černé sáčky na opadky - co vyhodíme, ale i na to co necháme zatím stranou na půdě. Bylo to tak půl na půl u mladšího syna. Nicméně starší dcera, tak nějak při uklidu svého pokoje, a vysypání koše, výměny sáčku ve vysavači, prostě všecho vysypala do prvního pytle co našla. No, ůplně netrefila ten správný *hi*.A oba vynesla do polelnice, což jsem zjistila dnes, nečekala jsem tolik aktivity. Ale trochu pozdě, popeláři jezdí ráno... já chodím z práce k večeru... Dcera ani neví(raději jsem se neptala..), prostě pytel na odpad*alene* avšak syn si vzpoměl, že chce jakési autíčko, že ho tam dal omylem. Výmluvy docházejí, a nějak nechci uplně říc co se stalo se zbytekem a oddlauji, že zítra, atd..Co stim? diky..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Buď přiznat pravdu...nebo nové autíčko, stejné...nebo mnohem lepší? Ale pokud si přejete, aby byl pravdomluvný, jak vy, vysvětlete mu to a dohodněte se na řešení..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]