Nejste přihlášen/a.
Ahojte, tak nějak jsme o víkendu doma uklízely, já společne pokoj se synem, starší dcera sama. Měly jsme černé sáčky na opadky - co vyhodíme, ale i na to co necháme zatím stranou na půdě. Bylo to tak půl na půl u mladšího syna. Nicméně starší dcera, tak nějak při uklidu svého pokoje, a vysypání koše, výměny sáčku ve vysavači, prostě všecho vysypala do prvního pytle co našla. No, ůplně netrefila ten správný .A oba vynesla do polelnice, což jsem zjistila dnes, nečekala jsem tolik aktivity. Ale trochu pozdě, popeláři jezdí ráno... já chodím z práce k večeru... Dcera ani neví(raději jsem se neptala..), prostě pytel na odpad
avšak syn si vzpoměl, že chce jakési autíčko, že ho tam dal omylem. Výmluvy docházejí, a nějak nechci uplně říc co se stalo se zbytekem a oddlauji, že zítra, atd..Co stim? diky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.