Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava záchoda

Od: panx® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den ,mám dotaz .
potřebuji poradit jak opravit záchod ,aby drželo prkenko.
Uvnitř je takový plastový kroužek se zavitem a když sroubuju ,tak se to stahuje,ale kroužek už je po letech rozbity a navíc mi na jedné straně v te mezere někam ujel.byl jsem i v siko se ptát ,ale nikdo nevěděl.
Není to takový ten klasicky záchod ,kde z druhé strany je to chycené ,tady je to čiste uvnitř a nedá se k tomu odnikud dostat ,je nějaká možnost to dat do kupy?
Dekuji

Oprava záchoda
Oprava záchoda #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Hľadajte "uchycení WC sedátka montáž shora"/ "montáž na rozpěr. hmoždinku". Menej bežný, ale stále relatívne ľahko zohnateľný diel. Väčšinou som videl len sadu závesov s hmoždinkami. Tie závesy si nechajte pôvodné, nemusia sedieť. Hmoždinky by mali byť OK.
doplněno 17.12.22 23:00:
Hornbach
hornbach.cz/...
Alcaplast P105
alcadrain.cz/...
Jika H8907160000631
atď.
hodnocení

Dekuji moc

hodnocení

0x
Že by toto? mall.cz/...
Nebo toto? hornbach.cz/...
Nebo vybírejte google.com/...

hodnocení

To by mohlo byt ono ,ale dostanu to do te díry?

autak
hodnocení

0x

To je divné že by se nedalo k tomu odnikud dostat, takový záchod jsem ještě neviděl. Vždycky to je zespodu chycené...

Vlez pod mísu a nafoť mísu pořádně zespoda ve směru toho úchytu, musí tam být normálně díra, možná je konická, že není vidět matice...?

no a jinak si můžeš koupit rovnou nový prkýnko, stojí to asi 4-5 stovky soft close, než shánět alternativní úchyty kteří tam nebudou pasovat

hodnocení

Fakt tam není ,Ja ti taky prave nevidel mame nájemní byt.
A když koupím prkenko tak jak ho chytim?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]