Dobrý den ,mám dotaz . potřebuji poradit jak opravit záchod ,aby drželo prkenko. Uvnitř je takový plastový kroužek se zavitem a když sroubuju ,tak se to stahuje,ale kroužek už je po letech rozbity a navíc mi na jedné straně v te mezere někam ujel.byl jsem i v siko se ptát ,ale nikdo nevěděl. Není to takový ten klasicky záchod ,kde z druhé strany je to chycené ,tady je to čiste uvnitř a nedá se k tomu odnikud dostat ,je nějaká možnost to dat do kupy? Dekuji
Hľadajte "uchycení WC sedátka montáž shora"/ "montáž na rozpěr. hmoždinku". Menej bežný, ale stále relatívne ľahko zohnateľný diel. Väčšinou som videl len sadu závesov s hmoždinkami. Tie závesy si nechajte pôvodné, nemusia sedieť. Hmoždinky by mali byť OK. doplněno 17.12.22 23:00: Hornbach hornbach.cz/... Alcaplast P105 alcadrain.cz/... Jika H8907160000631 atď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.