Bojler značky Dražice, starý 3 roky. Při provozu začal hlasitě bouchat a úzká hadička, které vede do zdi a nachází se pod bojlerem se hrozně při tom bouchani klepe. Co to způsobuje? A jak opravit. To se děje 10 až 15 za den.. Hrůza. Děkuji za odpověď.
Vadný pojistný ventil.Zavřete přívod před ohřívačem a odpuste trochu teplé vody.
doplněno 17.12.22 19:58:
Může být zvýšený tlak v portubí,vadné sedlo u poj.ventilu-zkuste několikerým otočením vršku poj,ventilu a propláchnutím vyčistit sedlo.Případně poj.ventil vyměnit ...
dada*
nejlepší bude, když zavoláte odborníkam sama nic nedělejte, elektrikáře asi, instalatér,mám zkušenost nedávno mi praskl bojler tatramat, začala z něj lít voda, bylo to hrozné, ještě, že jsem byla doma, s elektrikou nejsou žerty,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.