Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit kovové trubky

Od: repe odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych spojit kovové trubky stejného průměru. Bohužel nemám svářečku. Jak to učinit jinak. Nejde o estetiku ani o vodotěsnost, prostě potřebuji dlouhou turbku na pnutí rostlin.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
Vsunte do nich kulatinu nebo neco podobneho odpovidajiciho prumeru, spojte je a trochu zmacknete. R.
repak*

Já ocenil Tvůj, Ty *hej*oceň můj

ladislavtikal*
hodnocení

2x

ulomte kus klacku a dejte to dovnitrku a srazte to k sobe prinejhorsim to muzete pomaznout silikonem

repak*

To samé jako raadkovi

repak*
hodnocení

0x

Sežeň trubku nebo kulatinu. která bude pasovat dovnitř, vsuň do obou a slep dobrým lepidlem.

marenka*
hodnocení

0x

Já bych viděla dvě možnosti. Užší kousek trubky strčit dovnitř mezi ně - přichytit šrouby, nebo větší kousek na ně. *nevi*

doplněno 22.04.10 15:24:

*hi* tak než jsem to dopsala, je tu hromada stejných odpovědí :D

repe
hodnocení

Díky za radu, myslel jsem to taky tak nějak udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]