Nejste přihlášen/a.
Kdo má zkušenosti se zásuvkami zabudovanými do pracovní desky kuchyňské linky, máte je voděodolné, tedy krytí IP 44 a výš? nebo normální? Není to někde v blízkosti dřezu nebo varné zóny. Je to na pracovní ploše a přece jen se může něco vylít. Mám už koupenou konkrétně tuhle ORNO OR-AE-13109//...
Napadlo mě pro jistotu spáru mezi víkem a rámkem nečím zatěsnit. Ptal jsem se více méně pro to, jestli to mám raději vyměnit nebo nechat tak.
Sice ti neporadím, ale zeptám se, proč si dávat zásuvky do desky, kde hrozí zaplavení, když se ti povede zvrhnout hrnek plný čaje, tak ta vlna se přeleje přez okraj zásuvky a ještě to, že to na desce zabírá místo a plete se tam?
No chtěla hlavně žena, ale má pravdu v tom, že na 2,5 dlouhém baru by měla být nějaká zásuvka, jsou pouze 2 na zdi. což je podle mě málo.
Nějak si nedokáži vzpomenout, kdy jsem měl na pracovní desce tolik vody, aby přetekla přes ten rantl do střev zásuvky. Ta zásuvka je podle výrobce určená na pracovní desky, určitě bude za chráničem, nebál bych se toho, pokud tedy nebude hned vedle dřezu. Mmchdm, IP tam uvádí 20, takže nic vodotěsnýho to není...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.