Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna v Brně

Od: hans* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo tip na dodavatele plastových oken v Brně, se kterým máte dobré zkušenosti? "Oknofirem" je tolik, že vůbec nevím, kde začít. Potřebuji 2 nová plastová okna do celkem rušné ulice, každé 180x130 cm, dvojdílné, venkovní provedení hnědé "dřevo. Nemáte někdo hrubou představu, kolik by to mohlo stát? Předpokládám, že kvůli hluku a ztrátám by bylo asi lepší trojsklo. Montáž a demontáž si jsem schopen zajistit sám.

Díky za jakoukoli radu.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Brno-velmi dobrá zkušenost SVĚT OKEN,cena za 4okna + 1 balkonové dveře, parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie,práh k balkonovým dveřím, vybourání a odvoz, zednické zapravení -letos začátkem března cca. komplet 42 000. reklamace poškrkaného parapetu-bez problémů a do týdne byl druhý(ten si ale musíte přidělat sám nebo zaplatit zednické práce). Pokud vím je hnědá dražší ale Svět oken vám na svých webovkách udělá kalkulaci-předběžnou, pak pokud souhlasíte sepíšete smlouvu, potom příjde technik zaměřit a vy jdete zaplatit zálohu ta byla 50% ceny.Po provedení práce doplatíte přímo těm co to dělají nebo faktura.Okna máme v panelovém bytě, dcera také a mamka je má v domku-opravdu jsme spokojeni.

moniika*
hodnocení

0x

Z vlastních zkušeností bych Vám doporučila firmu Pramos, na jejich stránkách si můžete nechat udělat nezávaznou kalkulaci. Podobně velké okno dekor oboustanně hnědý máme od nich ks za 16900,- + 46% sleva, takže jedno okno bylo za nějakých 8000,-, jednostranný dekor by byl samozřejmě zhruba o 1000,- levnější.

Určitě nedoporučuji Oknoplast ze zkušeností známých.

doplněno 22.04.10 13:28:

Omlouvám se ne Oknoplast, ale Oknostyl

dejv*
hodnocení

0x

Zdravím všechny kdo řešíte okna! Čtu diskuze a vidím, že každý okna řeší podrobně a to je dobře. Kupovat a vybrat okna kvalitní a za dobrou cenu dá práci a zabere to dost času. V případě, že někdo poradí a vysvětlí vše podstatné, ukáže sortiment i možnost vidět výrobu, je velmi užitečné pro kupujícího. Nechci tu dělat pouze reklamu, ale nabídnu všem kdo řeší okna to o čem tu píšu. Obraťte se nezávazně na společnost FenStar. Stránky jsou: www.fenstar.com

Pro Brno a okolí je tu odkaz - fenstar.com/...

Jak je patrné z nicku jsem jeden z obchodních zástupců , jak jsem již uvedl rád poradím, přijedu a mohu Vás pozvat i k nám do galerie.

Přeji všem šťastnou volbu při výběru oken.

kocour*

To je trochu trapný, ne? :-D

trapas

Co je trapného na doporučení kvalitních oken?

reklama

Stejně se to tu hemží skrytou reklamou tak proč nebýt upřímný?

luciferkaa*
hodnocení

0x

já mám dobré zkušenosti s PLASTOMEM mají montáž i demontáž zadarmiko, a dnes mi přišel do schránky leták, že mají i žaluzie k oknům zdarma, škoda že jsem si ty okna dala dělat ještě minulý rok...

musilnabytek*

To si opravdu myslíte, že montáž, demontáž a žaluzie jsou zadarmo? Cena těchto věcí je dost dobře zakalkulována v samotných oknech. Nebo věříte tomu, že montážníci za to nic nechtějí a dělají jen za slovo děkuji a žaluzie dostanete jen tak?

arakain77*

Správně Musile.Tak nějak to je.Dokážu vám,že nabídku od Plastom vám některá firma udělá levnější i s jejich slevama.Já v oboru pracuji už hodně dlouho.Měl bych se vyznat.Spočítají vám a nakecají jak je to výhodné a nakonec zjistíte,jak vás ojebali...

musilnabytek*

u nábytku je to to samá, zákazník dojde s kalkulací od konkurence a že má to a to zdarma, nakonec to spočítám dle sebe, to co má u jiné firmy zdarma to si nakalkuluji jak u jiných zakázek a vyjdu levněji, čím to asi je, že dávají něco zdarma, ale jsou dražší.

arakain77*

Já nedávno kupoval el.bojler.V jednom obchodě stál přes 9,tisíc a já ho koupil za 4,600kč o pár ulic dál.A to jsem hledal jeden tip od jednoho výrobce.

arakain77*
hodnocení

0x

Nechcete radši zkusit nějakou malou firmu?Například Majapex.Je na ně určitě spoleh.Plastom je odnož Euro jordan.Tam bych nechtěl ani šroubek.Ty další nejsou špatní.Nikoho nechci nařknout,že má špatná okna.Volil bych malou firmu,která je na trhu delší dobu.

romanalaskova

Firma MAJAPEX je takzvaná garážová firma.Okna nevyrábí,ale překupuje,odkud to už si musíte domyslet.Jinak sídlo firmy je nádraží v Rohatci.Už to vypovídá o firmě.

arakain77*

Z Polska to není.Dodavatel oken je z UH.Já je znám osobně.To,že nemají svou výrobu neznamená,že neodvádí kvalitní práci.Určitě jsou lepší,než ty slavné multi giganty z okolí.

arakain77*
hodnocení

0x

Zkuste firmu Majapex.Malá firmička delší dobu na trhu,která si ještě váží zákazníka.Hlavně odvádějí kvalitní práci.

www.majapex.cz

majapex@centrum.cz

kontakt:p.Petr Mašina

doplněno 25.06.10 19:53:

Tel:776284426

juuso

Před firmou Majapex důrazně varuji - práce po třech měsících stále nedokončena a to slibovali, že to bude za dva dny hotové. Neustále problémy - spousta drobných závad, neochota to řešit, pořád výmluvy, odkládání. V posledním tažení už firma nereaguje na žádné výzvy.

leos*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám velmi dobrou zkušenost s touto firmou: www.izolacniskla.cz . Objednání, dodávka i montáž proběhly naprosto
v pořádku. Mohu jen doporučit.

hanz*
hodnocení

0x

Hlavně neberte firmu PLASTOM, okna jsou velice nekvalitní a špatně odvedli práci. Jen samé problémi a reklamace. NEDOPOROČUJI!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]