Nejste přihlášen/a.
zdravám chtěl bych se poptat mistních na nazor jsem v kontaktu s několika řemeslíky jeden mi říka ze zateplovat betonový strop s ičky zvrchu je blbost ze podhled z SDK je o hodně lepší varianta a druhž zase tvrdíopak tak se chci poptat zdejsích co si myslí. dělám to protože dám mi to neudrží o teplo do druhého dne.
prý když to zateplim shora tak vlastně stejně to teplo unikne tim betonovým stropem a zastaví se az nahoře o tu mineralní vatu takze mi to moc nepomuže prý a pry je to jen takové napul řešení zateplení zato sdk je prý o hodne lepší
Já věděl, že se mám zeptat, že se pobavím.
...zastaví se az nahoře o tu mineralní vatu...
A to je právě dobře, že bude konstrukce stropu ohřívaná zespodu. Tím se pak udržuje tepená setrvačnost. Ale kámoši to neříkejte, on by Vám stejně nevěřil. Jeho postup nechá promrznout beton až ke konstrukci stěn, pak bude v rohu plíseň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.