Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce
prosím o radu, zda a jak se dá ze sušičky prádla AEG vyjmout a vyčistit filtr, který je pod krytem úplně dole, nebo je třeba jej očistit na místě. díky za tipy J50
vyčistli jsem, vysál, vysušil, lamely jsou rovné, přesto suší napůl a nádrž na sběr vody je prázdná. poslal jsem dotaz na zakaznicke.centrum@elektrolux.com a seznam.cz mi napsal, že email nelze doručit. No hlavně že je AEG neustále v reklamě v TV, snad najdu nějaký telefon
zdar sušení
Na neexistující email nic nepošleš, to je fakt. Zkus to ještě jednou.
zakaznicke.centrum@electrolux.com
pb
lze sundat celý zadní kryt najednou nebo budu muset sundat kryt bubnu a potom celé zadní čelo. Chci se dovnitř podívat, profoukl jsem hadičku do nádrže, bublá v ní voda, stroj žádnou závadu nesignalizuje a přesto nejede. Servis napsal výjezd technika 1200 + cena za to co nejde. tož nevím
lze tato otázka smazat? Vrozená lenost mě opustila a našel jsem, že nejde o filtr ale kondenzátor, který se čistí bez demontáže, ono to ani vyndat nejde. Sušička prodlužovala cyklus sušení tak jsem hledal proč a asi to bude tím kondenzátorem, byl pěkně zaprasený. Takže vyřešeno, díky všem kdo o tom přemýšleli a snad to někomu v budoucnu pomůže, pračka už jede a za chvíli to otestuju, hezké svátky
jeden filtr jde vytáhnout a očistit, ta druhá žebrovaná část, asi vlevo dole, vyndat nejde, čistli jsem ji kartáčem tak, abych nepoohýbal ta plechové lamely. ALE
vypadá to na stejný problém, který jsem měl já. Nechci vás strašit ale já ji zavezli do servisu a řekli mi, že odešlo nějaké kondenzační čerpadlo a oprava bude dražží než 10T. Tak jsem ji tam nechal a suším už od ledna sušičkou beko za stejné prachy. Ale nejsem odborník, snad to nebude ono. Když tak sem potom dejte vědět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.