Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak seřídit eurookno

Od: skrivanka odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Prosím o radu, jak seřídit eurookno. Mohu ho otevřít pouze na ventilačku a zavřít jen zčásti, kliku nedovřu až do pravého úhlu. Otevřít celé nejde, mám pocit že když zaberu, něco bych zlomila.
Díky za rady

Jak seřídit eurookno
Jak seřídit eurookno #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prosím o radu, jak seřídit eurookno...zavolejte firmu, která toto provádí. Neznáme vaše kování, vy neznáte pořádně funkci otevírání okna a jeho seřízení. Proto každá jiná rada je asi k ničemu...

hodnocení

0x

Zkuste táhnout plíšek ve směru šipky a současně točit klikou...při otevřeném křídle...možná poznáme, zda je problém přímo v kování okenního křídla nebo rámu... dejte výsledek.

Jak seřídit eurookno #3
skrivanka
hodnocení

Děkuji, zkusila jsem, ale klika jde otočit stejně, jako při zavřeném okně.

hodnocení

0x
Ten přítlak nad tou páčkou jezdí? Nejspíš bude někde prasklé kování.
skrivanka
hodnocení

Jezdí, taky jen o malý kousek.
Nejspíš to bude narážet dole nebo bude prasklé kování. Anebo nůžky nahoře vlevo, pokud nejde dovřít.

hodnocení

0x

Okno se dá přepnout ze zimního režimu na letní. Pak se mění přítlak kování (vzdálenost dosednutí do rámu na těsnění).

Lidi na to kašlou a pak je tento problém. Zavolejte firmu.

hodnocení

0x

Já mám pocit ,že už jste zabrala*smich* V takovém stavu se okno seřídit nedá. Bude nutné odjistit horní levý panz a okno celé vyklonit dovnitř a zjistit v jakém stavu je kování ( nůžky ).Ale chce to odborníka.:)Jinak mimo! Mám pocit jak by dotazy psaly samé vdovy na tak složité závady.*ee*

skrivanka
hodnocení

Díky všem, asi to bude fakt na odborníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]