Dobrý den, Prosím o radu, jak seřídit eurookno. Mohu ho otevřít pouze na ventilačku a zavřít jen zčásti, kliku nedovřu až do pravého úhlu. Otevřít celé nejde, mám pocit že když zaberu, něco bych zlomila. Díky za rady
Prosím o radu, jak seřídit eurookno...zavolejte firmu, která toto provádí. Neznáme vaše kování, vy neznáte pořádně funkci otevírání okna a jeho seřízení. Proto každá jiná rada je asi k ničemu...
Zkuste táhnout plíšek ve směru šipky a současně točit klikou...při otevřeném křídle...možná poznáme, zda je problém přímo v kování okenního křídla nebo rámu... dejte výsledek.
skrivanka
Děkuji, zkusila jsem, ale klika jde otočit stejně, jako při zavřeném okně.
Já mám pocit ,že už jste zabrala V takovém stavu se okno seřídit nedá. Bude nutné odjistit horní levý panz a okno celé vyklonit dovnitř a zjistit v jakém stavu je kování ( nůžky ).Ale chce to odborníka.Jinak mimo! Mám pocit jak by dotazy psaly samé vdovy na tak složité závady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.