Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termokamera-odhalí únik tepla přes stará plas.okna?

Od: anna11* odpovědí: 4 změna:

Dávala jsem tady otázku na výměnu skel u starších plas.oken a vyplývá z diskuze spíše výměna celých oken jako lepší způsob. Přesto bych nejprve chtěla zjistit zda je únik tepla přes skla nebo kolem rámů. Vaše zkušenosti s termokamerou? Případně kontakt na měření v okolí Berouna/Rokycan,

děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jistě že odhalí, od toho termokamera je.

napad
hodnocení

2x

Předchozí otázku jsem nečetl, ale jste si jistá, že není třeba vyměnit těsnění nebo seštelovat mikroventilaci?

anna11*
hodnocení

Nejsem si jistá, je to další věc co udělám než začnu okna měnit. Jen se snažím jít cestou nejmenších nákladů. Nemáte zkušenost s firmou, která toto dělá? Našla jsem "A servis oken".

riva
hodnocení

0x

Však si kupte termokameru. Měl ji mobil za 13 000,- Kč a dnes si ho koupíte zrenovovaný podstatně levněji: repasovnik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]