Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpečit dveře proti poškrábání od psa

Od: jarm® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.

Budu v lednu hlídat od kamarádky psa. Bude mít svoje místo na přespání v předsíni, kde jsou dvoje dveře. Jedny plastové, vchodové a druhé laminové. Mám strach, že když pejsek u nás není zvyklý, bude mít touhu škrábat po dveřích. Ráda bych to nějak elegantně zabezpečila, aby nedošlo k poškození.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

odmítnout hlídání, protože když to nebudou dveře bude to něco jiného, třeba laminátová podlaha...nebo se domluvit na úhradě vzniklé škody..

hodnocení

Slíbila jsem to, jde na operaci a potom do lázní. Je sama, chci ji udělat tuto službu. Psa má zděděného po tatínkovi, který zemřel. Hotel pro pejsky je hrozně drahý, vyjde na 40 dní 16tisíc korun.

jirib
Psa ohlídat u majitelky v bytě...
zaseja

Pokud s ním nebudeš pořád doma, tak hlídat jedině u ní.

hodnocení

1x
To jste velmi odvážná, nikdo neví, co pes bude dělat a jak moc bude vyvádět. Co je to za rasu a jak je velký a starý a jakou má povahu?
Minimálně byste to měla zkusit teď předem jeden den a noc na zkoušku. Může to být v pohodě, ale taky to může být nad vaše síly.
A také mohou při operaci nastat komplikace a pejsek vám zůstane déle. Nebo i na furt.
hodnocení

Dnes jsem se seznámila, je to dlouhosrstý 6 letý jezevčík. Klidný, hned jsme se zkamarádili, je trochu rozmazlený

zaseja

Pokud budeš chodit do práce a na nákupy, tak buď psa sebou a nebo o samotě nechávat u té kamarádky.

hodnocení

0x

Elegantním řešením bude, když ti dá kamarádka instrukce jak dlohou má mít pes procházku a jak dlouho probíhá "každodenní výcvik". Když těmi pokyny psa unavíš, tak třeba nebude mít důvod něco ničit a bude rád, že si může lehnout a v klidu odpočívat.

Méně elegantní řešení je pes, který je uvázaný na vodítku. Ale ten může zničit cokoliv v dosahu vodítka.

Taky by mohli existovat nějaké návleky na přední nohy (to jenom hádám).

zaseja
hodnocení

0x

Takhle dopadly dveře po 2 hodinách, co jsem potřeboval odjet.

Udělal to ten malý pes na okně, doufám, že se obrázky zobrazí

doplněno 12.12.22 18:28:

nový pokus

Jak zabezpečit dveře proti poškrábání od psa
Jak zabezpečit dveře proti poškrábání od psa #2
Jak zabezpečit dveře proti poškrábání od psa #3
111®

tak to je fakt "Dobrá práce"*zed*

dynamit
hodnocení

0x

Když odjedete udělá vám z bytu kůlničku na dříví. A bude obtěžovat sousedy. Vyzkoušejte to jak se bude chovat když nebudete doma a uvidíte. Mimochodem, pes domů nepatří, má být zavřený venku v kotci nebo hlídat barák.

hodnocení

0x
A proč bude zavřený v předsíni?
hodnocení

V přesíni na noc a když pojedeme třeba nakupovat. Je tak zvyklý z domu a já jej nebudu vychovávat. Nabídla jsem pomoc a ne převychování. S tím si ho beru. Tady se rozvinula trošku jiná diskuze než jsem čekala nějakou radu jak jste to řešili vy a vidím, že se musím spolehnout sama na sebe. Po hodinách čtení jiných diskuzí jsem našla folii na dveře nebo zabezpečovací zábranu do dveří, která se používá pro děti, aby někde nespadly a pro domácí zvířata, aby necestovali po celém bytě. Jinak pohybu bude mít dost, bydlíme v domku a máme zahradu a čas na něj máme. Tak jsem si vlastně odpověděla sama sobě.

zaseja

Ta malá fenka byla u mě taky zavřená na chodbě, kde neměla co zničit, tak si vybrala dveře, o kterých věděla, že vedou ven z baráku, tedy ven ze zajetí.

Rady jsme ti dali, radši psa hlídej u něj doma, v jeho domácím prostředí, tam nic určitě ničit nebude.

Jseš přesvědčená o tom, že by ty moje rozštípaný dveře zachránila nějaká fólie? Já teda určutě ne.

Odpověděla. Takže mu nechte otevřený prostor a když je zvyklý v předsíni, zaleze si tam.

lilil
hodnocení

0x
jezevcik vam nic moc neznici, a uz je mu 6 roku. nesmi byt zavreny v predsini, musi mit vetsi rozbeh, stejne hodne dne prospi.
hodnocení

odpověď výše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]