Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nádobí

Od: duch odpovědí: 4 změna:

Chci si pořídit menší (úzkou) myčku na nádobí. Samozřejmě takovou, co dobře myje, není moc poruchová a není zbytečně předražená. Poradíte jakou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahoj*
hodnocení

3x

Poradím, že volně stojící úzké jsou 45 cm a klasické jsou 60 cm široké. Myslím že všechny volně stojící umožňují i zasunutí pod pracovní desku kuchyňské linky.

kup si klidně tu nejlevnější co seženeš, ar..., aneb je jedno jakou, všechny mejou cca podobně dobře. Životnost je také otázka, v podstatě dílo náhody. takže za mě: je to úplně jedno co koupíš. Koukni se na recenze na Heurece.

pokud chceš vestavnou, tak třeba ikea dává pětileté záruky. To bych zohlednil. Jinak není co porovnávat a jsou to detaily.

Jako důchodci, co to zapne jednou za 3 dny, si myslím, že ta myčka může vydržet klidně až do smrti...

duch
hodnocení

Dík. Šlo mi o to, jestli tam nejsou nějaká "kurvítka", co tomu zkracují život. Takhle mi doma leží již druhá televize, která přestala hrát. Faktem je, že u mne jako u důchodce byly zapnuté od rána do večera a svoje "hodiny života" už dávno překročily. Ale pořád jsou to moderní televize, bohužel bez života.

kmet

Ano, kurvitka jsou v podstatě klíčové součástky (u myčky např. čerpadlo), které jsou designované jen na to, aby přežily záruku.

hodnocení

3x

jestli vám mohu něco doporučit, pak heureka.cz. mycky-nadobi.heureka.cz/... Vyberte tu, která se vám nejvíce líbí, podívejte se, jaké má recenze a pak najděte nejlevnějšího prodejce vybraného typu. Tak můžete ušetřit i několik tisíc. Podívejte se do obchodu, ve kterém vybraná myčka je, co nabízejí. Někdy nabízejí služby, výnos do patra, dopravu zdarma, zapojení a třeba tablety na mytí. Jestli tomu způsobu nevěříte, zajděte si ji očichat do jakéhokoliv krámu a na netu objednejte. Není se čeho bát. Mám takhle všechny velké a nakonec i malé spotřebiče nakoupené. Nic jsem nikdy nekupovala v obchodě, všechno v e-obchodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]