Zdravím všechny čtenáře tohoto fóra. Potřeboval bych pomoct s projektováním otopné soustavy větší nemovitosti.Soustava se skládá z krbové vložky s výměníkem cca 30kw, el. Kotel 24kw, 2x auku nádrž po 2.000L.Soustava je špatně provedená zřejmě několik let. Radiátory a podlahovka by se neměnily,pouze kotelna. Měli bychom na to čas do příštího roku. Cena dohodou, možnost komunikace elektronicky ale nejlépe osobně. Děkuji za nabídky buď sem nebo na email : pasek11@seznam.cz S pozdravem Pašek
Tady nikdo neodpovídá, pokusím se napsat můj názor, proč. Máte něco zmršeného a poptáváte někoho, kdo to dá do kupy, ale jen část. To je blbost, co když je chyba ve vyloučené části, do toho se nikdo nepohrne. Opravovat po někom něco špatného není atraktivní. Cena dohodou - obávám se, že i kdybyste napsal "platím dvojnásobek běžné ceny", stejně se do toho nikomu nebude chtít. A špek - do příštího roku - to jako, že to má být hotové za dvacet dní? Ale mohu se mýlit a třeba máte plnou mailovku atraktivních nabídek...
venca11*
Je mi záhadou, že nikdo neodepisuje,jste první. Podlahovku a radiátory nikdo jistě předělávat nechce,ani majitelka domu. Do příštího roku, bylo myšleno do další topné sezony, tuhle sezonu to nechat být. Na okruhu krbovek není trojcestný termoventil, chybý zpětné klapky,aku nádrž má dvě spirály(šneky) nevyužité.Možná bych si troufnul to předělat, myslím že jsem manuálně zručný, ALE nechci dělat něco od oka, vše stojí peníze a čas. Taky jsou dnes vychytávky jako třeba 4cestný ventil a kdo ví co ještě. Další otázky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.