Nejste přihlášen/a.
Loni, 17.ledna, jsem Poprosila o radu, co s balkonovou klikou, která najednou v zimě nejde zavírat. Je to takhle: Čím déle jsou dveře otevřené, čím větší je chlad/zima, tak tím větší je jistota, že klika nepůjde dolů. A po jistém čase stavu, že dveře jsou přivřené, klika dolů jde. Zkoušela jsem Různou manipulaci dveřmi či samotnou klikou v mých silách, osvědčilo se mi dlaní nazdvihnout tu krátkou část kliky, pak to jde zavřít... Takže když to tlačím nahoru, tu krátkou část kliky, tak to jde zavřít, i když taky ne úplně hned. (byla jsem se ptát i ve firmě, odkud okna mám, ale v tom čase tam byli jen dámy...) měl by někdo z vás nápad, co udělat, aby dveře šli zavírat i v zimě hned, tak jako v létě?
Nebráním se tomu, ale... Co se situacÍ, kdy dveře půjdou zavřít pokaždé za Přítomnosti technika? Jak a co seřídí, když jvšechno za jeho přítomnosti bude fungovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.