Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás o radu kdy je chyba? Mám plynové topení ma malou plynovou bombu (viz obrázek) letos jsem ho namontoval na bombu a topení nefunguje, když v bombě byl zbytek plynu tak jsem topení zapálit a plyn šel + hořák hořel po naplnění bomby plynem jsem hořák namontoval a topení nejde ani plyn do hořáku nejde. Všechno jsem rozebral, vyčistil překontroloval a nemohu najít problém. Může mi poradit nějaký kutil kde dělám chybu. Děkuji
Zasyčí / zasmrdí to aspoň pri montáži na vymenenú fľašu? Máte možnosť namontovať na ňu nejaký iný spotrebič na skúšku?
ano bomba při namontování topidla zasičí + na bombě funguje vařič normálně ( v bombě problém není ) zaměřil bych se na ventil. po namontování a povolení tohoto závitu (viz foto) s hořáku plyn jde ale né proudem ale jen tak ledabyle hoří jako svíčka a když to tam vrátím a jemně utáhnu tak jak to bylo tak je konec a plyn nejde nikam . Chtělo by to nějakého plynaře který ví kde je problém . na ventilu není žádná známka poškození a jak jsem už psal na začátku ---- když v bombě byl zbytek plynu tak jsem topení zapálit a plyn šel + hořák hořel .
Ventil v bombě je moc hlubiko - tyčka nedosáhne na kuličku aby jí zatlačila a otevřela.
Provizorně se dá prodloužit trn, resp stačí vhodná podložka..
V normách jsou rozměry jak huboko má kulička být, změříš a víš jestli reklamovat bombu nebo je problém ve ventilu co se šroubuje na bombu, resp. v délce trnu.
V tom případě je to technická závada a jděte to reklamovat tam, kde jste to koupil. Měli by vám ji vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.