Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém s nedovírajícími se dvířky trouby Mora A2479. Zkusil jsem fintu s narovnáním plechu viz. video
Jakože jsou pružiny už slabé? Ty dvířka při nahřátí trouby kladou odpor. Když je chci zpátky dovřít, tak musím trochu zatlačit. Nemůže to být něčím jiným? Jakoby došlo k roztažení nějakého elementu vlivem tepla a ten pak vytlačoval dveře ven...
Když jsem dal dotaz k několika prodejcům, tak mi jeden poslal nějaké odkazy :
Takže bych měl pořídit nové závěsy (ty jsou namontované na dvířkách mezi plechem a sklem)? Co ten protikus? Ten je kde?
Sám jsis sem vložil video a tam je jasné, že protikus je na plechu kamen. Pant je v samotných dveřích schován mezi dvěma plechy se sklem.
Protikus se mění jen, když je zničený a vyžvejkaný.
Si ty dvířka sundej né?
Mění se hlavně jen závěsy. Pak až dle potřeby zapáčit či vyměnit protikus.
Tam je vidět jen malý kousek. Navíc zde na poraďte někteří psali, že bočnici prohodili a dali dopředu co, co bylo vzadu. Podle toho, jak to v tom odkaze vypadá, by to ovšem nebylo možné...Tím pádem bočnice a protikus je totéž? Bočnici jsem už páčil a pomohlo to ale jen, když byla trouba studená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.