Dobrý den můžete mi prosím někdo najít či případně poradit kde koupit (samozřejmě už jsem se díval a hledal sám pouze nemůžu najít to vhodné) odbočku s perlátorem na umyvadlovou baterii? Ideálně abych jen vyšrouboval perlátor našrouboval nový s ventilem a když se půjdu osprchovat pouze bych zavřel ventil ať neteče voda do umyvadla ale do sprchy a pak bych ho zase otevřel abych se mohl kdykoliv opláchnout a nemusel jsem nic šroubovat tam a zpět. Našel jsem hlavně závity kde je pouze připojení na hadici ale to není to co hledám, nebudu každý den několikrát to šroubovat tam a pak zpět. Nehledám sprchovou hlavici s hadicí a ventilem, JEN A POUZE ten ventil a pak bych si už sám koupil delší hadici ke sprchové hlavě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.