Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodejna uzených ryb na moravě

Od: bobika® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Nevíte o nějaké prodejně uzených ryb na moravě, která má i e-shop? Ideálně pokud by měli uzenou máslovou rybu a ideálně v okolí olomoucka. Mohou být ale i jiné uzené ryby a může být ta prodejna i kdekoliv jinde na moravě.

Co jsem hledal, tak jsem našel jen e-shopy v okolí Prahy a nemají rozvoz nebo dopravu do větších vzdáleností.

Máte tedy nějaké tipy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Připojím se k tazateli, jestli někdo bude vědět.. Já jsem našel akorát v Ostravě na vánočních trzích stánek, kde měli perfektní rybí výrobky. Zejména uzené. Ptal jsem se prodavače a vozí to z Polska jen na svátky. Jinak se mu tak daleko nevyplatí jezdit.

hodnocení

0x

Zdravím podívejte se na stránky rybnikařstvi Pohořelice velký výběr jakéhokoliv druhu ryb .Je tam sekce uzené a kořeněné ryby i s váhou a cenou a kontakty na podnikovou prodejnu. Dobrou chuť *jasne*

hodnocení

Sice nemají e-shop, takže nezasílají, ale občas se tam asi dá zajet když budu v Brně. Děkuji za tip

mate59
hodnocení

0x

V Hodoníně je rybí továrna Delimax.Je to bývalá za socíku Rybena,poté Fa Varmuža.Mají špičkovou podnikovou prodejnu,ryb od výmyslu světa.E-shop nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]