Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v létě mi udělali rekuperaci - větčina trubek je vedena na nezateplené půdě. Měl jsem v plánu zateplit střechu, ale nestihnu to dřív jak v lednu - únoru.
Nyní bych potřeboval zateplit alespoň ty ocelové trubky - průměr mají 150 až 200mm.
Je něco co čím to půjde jednoduše a pokud možno i levně?
Děkuji za každou radu
Na průměr 150 jsem použil originál izolaci z polystyrenu, která je podélně dělená, takže jde nasunout i na hotové trubky. Jmenovalo se to "Izolace pro kruhové potrubí 150/1m", ale nyní to v žádném eshopu nedokážu najít. Asi polystyrenová krize. Ypsilony a pár prkotin jsem obalil jen zateplovací vatou. Kolena a rovné části jsou udělané tím polystyrenem...
Pokud budete zateplovat strechu vatou, tak bych tu rozmotanou vatu na ty trubky alespoň dal.
Pokiaľ mali trubky viesť v izolácii strechy, tak ju kúpte a nahádžte aspoň na ne. Následne to postupne upracete a zaizolujete plošne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.