Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych poradit. Nefunguje mi pokojový Termosta - Honeywell Home.
Nad kotlem je příjamci termostat, který příjmá signál a data z pokojového termostatu.
Bohužel to mezi sebou nekomunikuje. Nad příjmacím termostatem bliká červená světlo (jak je znak wifi signálu)
Problém začal včera. Najednou přestal pokojový termostat vysílat signál a rozsvítila se červena dioda na příjmači. (Viz. fotka)
První krok vyměnil jsem baterky. Nedošlo k žádnému zlepešení. Tak jsem na 10 sekund vypnul kotel/jednotku.
Zapnul a pokojový termostat položil cca 20 cm od příjmače, ať si se mezi sebou najdou a s páruji se.
Bohužel ani to nepomohlo, takže mně došli momentálně nápady a nevím, kde mám dál řešit problém.
Ale jsem si 100% jistý, že problém musí být mezi příjmačem a vysílačem Termostatu, protože kotel reaguje na pokyny příjmače bez problémů, ale u pokojového termostatu nevidím nic. Dokonce ani symbol připojení k sítí, atd...
Posílám návod, jak provést nové spárování přijímače s vysílačem a tady je návod kompletní: elventil.cz/...
Dobrý den, pane "flicek",
ve svém doplňku z 02.12.22 - 00:18 k hlavní otázce píšete, že se vám podařilo spárovat vysílač s přijímačem
termostatu T3R pomocí jakéhosi návodu z gůglu. Mně se spárování také nedaří, proto Vás prosím o zveřejnění
adresu web. stránky, odkud jste zveřejněnou část návodu stáhnul. Je to velmi názorný návod.
Děkuji vám za sebe i případně jiné zájemce. Radek.
Dobrý den,
v odkazu posílám návod ze kterého jsem čerpal
img.maro.cz/...
Snad Vám to taky pomůže jak mně.
Přijímač i vysílač musí mít připojení na WiFi router.
Z nějakého důvodu tato připojení chybí - přijímač bliká červně a u vysílače není zobrazený symbol WiFi.
Pokud je mi známo, přenos není prostřednictvím wi-fi, nýbrž rádiovým signálem a proto není třeba připojení k routeru
Sice mi to přišlo dost zvláštní, že v dotaze uvádí WiFi, ale věřil jsem mu. Myslel jsem, že je to možné ovládat napřiklad mobilem, když není doma a proto to WiFi.
Dal jsem odkaz na návod, ať si to tam nastuduje.
Děkuji za upřesnění.
Dle tohohle návodu jsem to nakonec udělal. Tento postup byl nejsrozumitelnější.
Budu posílat zpětnou vazbu i technikovy s kterým jsem byl v kontaktu, a který mi poradil jak na to. (od něho mám kotel kupovaný)
Aspoň, když bude mít další člověk potíže s tím samým, co jak tak aspoň bude vědět. Jak na to.
Protože zpětná vazba, ať už pozitivní či negativní vylepšuje služby.
Nejlepší odpověď jsem už ohodnotil a já se budu zase těšit u další otázky. Děkuji,
Dnes o 23:58 se mi to povedlo vyresetovat a znovu nastavit. Ukol splněn.
Použil jsem návod z google. Viz. dole (moje odpověď). Ale Vám samozřejmě děkuji moc za snahu mi pomoct, a dá se říct, že váš návod mně navedl a k tomu, abych našel přesně ten, který potřebuji. Ten váš byl bohužel obecný Já potřeboval podrobný pro blbečky jako jsem jááá =D =D
Vaši odpověď jsem ohodnotil. Děkuji.
Tímto dávám zpětnou vazbu o postupné realizaci problému až k jejímu vyřešení.
I já jsem rád, že Vám to pomohlo, nebo alespoň k nasměrování kde získat ten správný návod pro Vás .
Určitě si všichni tady ceníme i Vašeho poděkování, to se příliš často nestává. A snad ještě méně to, že by se tazatel po vyřešení problému ozval a řekl ostatním, jak to nakonec vyřešil, pokud to vůbec řešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.