Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemohl by mi někdo poradit. Kape nám kohoutek, proto bych potřeboval sundat páku z baterie a dotáhnout. Problém je, že to není klasická varianta, kde je takový ten kulatý výstupek označující teplou a studenou. Kolmo nahoře má tato páková baterie pod sklem teplou studenou značku na vodu. Proto mě zajímá, jestli to jde nějak sundat nebo jak se taková baterie rozebere?
Díky za rady
Dobrý den, patrně budete muset to "sklíčko" opatrně (např. šroubovákem) vyloupnout a nezranit se. Pod tou krytkou najdete onen důležitý šroubek. Dejte vědět, jestli tam byl. Zdravím!
P.S. Proč tam máte stále tu fólii (či co to je)?
Včera jsem prave plochym sroubovakem zkousel sundat to sklo ale vubec to neslo, tak nevim, jestli nebude potreba hodne sily. Jinak zadna folie tam neni ani to neni plast, je to napraskly sklo. Ta baterie ma za sebou aspon 15 let. Takze stejne bude muset jit casem pryc. Ale ted jsem to chtel zkusit dotahnou nebo vymenit tu kartus, jestli by to pomohlo.
Pod pakou ani jinde zadny sroub neni bohuzel. Jediny misto, kde by neco mohlo byt je pod tim sklem ale to nejde sundat.
Kdyz ses tak chytrej, tak mi rekni cim to mam sundat, plochym sroubovakem to nejde. Maximalne tak muzu rozbit to sklo. Kdybych mel nejaky video, oficialni navod, tak by nebyl problem. Ostatni vodovodni baterie v dome sundat jdou, kde je klasicka znacka tepla studena.
Jak typické! když Vám to nejde tak si někoho zdatného najměte! Já u toho nejsem, pokud bychji měl doma-opravím si ji nebo vyměním ! JInak VŠECHNO jde jen chcíplá koza nejde ! Je se opravdu musí chtít !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.