Dobrý večer, mám nahranou chybu tohoto kotle , bohužel video sem nejde vložit ,poradil by někdo přes email? Tato chyba se špatně popisu je. Děkuji doplněno 30.11.22 10:04:
F.22 Bezpečnostní vypnutí - nedostatek vody v kotli. Tolik v servisním návodu zde google.com/... A taky na druhém obrázku, kde je tlak 1,4 je na displeji "kapka", nečetl jsem celý servisní návod, ale pokud vás to trápí, projděte si ho. Tlak vody může být na "hraně", nebo může být vadné (ujeté) tlakové čidlo... V návodu jsou i testovací programy...můžete vyzkoušet... Kdy byl kotel naposledy servisován?
Dobrý večer,tyto chyby jsou všechny po sobě jdoucí za 1 minutu .Voda je doplněna na 1,4 .F.22 je právě nemožné vody je dost .Servis byl v lednu 2022.Pročetla jsem to celé vyměnila nefunkční pokojový termostat (nespínal).Výstupní teplotní čidlo v pořádku bylo i proměřeno .
edisk.cz/... Dobrý den,zde je odkaz.Nechci volat opraváře ,pokud nebudu muset.Připadá mi to ,jak zaseklé mode.Při vyvolání chybového kódu se objeví chyba F22 což je nesmysl. doplněno 30.11.22 15:41:
Chyby se ukazují přesně podle seřazení fotek od kotel -až po kotel2 další do kotel5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.