Nejste přihlášen/a.
Prostě jste to nevychytali. Za mě je to jedno - aspoň bude al dente - na zkus. Jinak ji můžete uvařit dodatečně - jako někdo vaří jablka na kompot a po vychladnutí použít jako přílohu např. místo okurků. Záleží na tom, co má kdo rád.
A já bych to zkusila. Mám ráda nastrouhanou, nedávám silný nálev, jelikož dochutím při konzumaci. Než bych ji jedla trvdší, tak bych ji dala ještě jednou zavařit. Však je to jen řepa, na tom se nedá nic pokazit
Víčka nesundavejte. Já jsem kdysi před mnoha lety tak zavařovala houby, bylo v receptu 2x zavařit. Jestli máte láhve už studené, normálně je dejte znovu zavařit na delší dobu a určitě řepa změkne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.