Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavné WC, malý splach

Od: martinhl odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Jednoho dne se z malého spláchnutí stalo velké.. tzn. Obě tlačítka splachovala jako velké spláchnutí. Vyndal jsem výpustní ventil, zkontroloval a malé spláchnutí nastavil na minimum, tzn. plovák na výp. ventilu max nahoru. Vše nastaveno jak má být. Po opětovné instalaci stále malé tlačítko splachuje stejně jako velké..nevím co jiného muže mít na to vliv než výpustní ventil .. máte někdo tip? Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juro
hodnocení

0x

Vyndat znovu a vše nafotit.

Nemáte jenom vyskočený táhlo pro malý splach?

martinhl
hodnocení

Táhlo vpravo je malý splach. Vyndany výpustný ventil, věnec nahoře je v nejvyšší poloze, tzn. nejmenší množství vody pro malý splach.
Vestavné WC, malý splach
Vestavné WC, malý splach #2

martinhl
hodnocení

Upřímně tomu mechanismu na první fotce moc nerozumím

hodnocení

0x

nešlo by tu první fotku udělat lépe? příjde mi že to ovládání je na pravé straně nějaké vyskočené

martinhl
29.11.22 18:27
hodnocení

Vestavné WC, malý splach #3
Vestavné WC, malý splach #4

hjd
hodnocení

0x

Je to sice straší příspěvek, ale třeba to pomůže někomu dalšímu.

Řešil jsem stejný problém, je tam ulomený kus plastu. (viz. obrázek, červeně označeno).

Provizorně jsem opravil tak, že jsem tam "našrouboval" vhodný šroubek. Případně je třeba koupit celý díl "Alcadrain M905 ND"

hjd

Ještě přikládám ten obrázek.

Vestavné WC, malý splach #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]