Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč netopí jeden radiátor

Od: karelsimek odpovědí: 5 změna:

Již dvě topné sezony,mne zlobí ,jeden raiátor.Před topením na zimu,když pustím tepelné čerpadlo,tak mi nehřeje,jeden radiátor.Přívodní trubka k radiátoru,je do půlky teplá,a radiátor nehřeje.Tak vezmu kus dřeva a do té trubky,s nim mlátím,po asi 5 minutách,se radiátor rozeběhne a hřeje.PROSÍM Vás,čím to asi je a v čem,je zakopaný pes.Děkuji ŠIMEK.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dejte foto, tipuji na ucpaný, málo prutočný systém, buď ventil je přicpaný, přivřený, zkrátka nejde průtok vody. Klepáním, trošku uvolníte "špunt" a chvilku to běží.

Rozebrat, zkontrolovat, vyčistit.

A este tym kusom dreva, ktorym sa mlatilo do potrubia poriadne vychovat "opravara".

Peter, já jsem proti fyzickému násilí, proto bych doporučil jen koukat do zrcadla a říkat: "každy něco pokazí::)

hodnocení

2x

Problem je v **** (presne slovo by porusilo pravidla), ktory veci opravuje mlatenim.

Moze to byt upchate, zavzdusnene, zle namontovane, poskodene mlatenim ... to na dialku nik neuhadne.

hodnocení

0x
A pri tom klepani rikate kouzelnou klauzuli nebo delate nejaky specificky pohyb?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]