Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někde jsem slyšela, že si lidi nalepují na okenní skla tuto folii, že to výborně izoluje a méně se protopí. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi.
Zkušenosti s tím nemám ale něco jsem si o tom přečetl.S úsporou tepla se o tom nepíše.Je to úplně pro jiný účel.Pokud se chcete dozvědět k jakému,zadejte si do vyhledávače název folie a máte jasno,Je to blbost
Dobrý den,
můžete svou odpověď nějak vysvětlit? Právě že píšou o úspoře tepla nebo naopak zamezení prostupu tepla v letních měsících. Děkuji
O úspoře tepla v místnosti jsem se nikde nedočetl. A na dotaz, "někde jsem slyšela,že to někteří mají" tak to mě nemůže přesvědčit.A zaizolovat okna proti slunečním paprskům které mě naopak okno vyhřívají je podle mě nevhodné.Pokud si chcete zvíšit teplotu,dejte si za radiátor thermoizolaci.Jinak se chci zeptat,máte to tak udělané?
Máme okna na západní stranu, poslední patro, v létě neskutečné horko. Jednu místnost na východ, dvě venkovní strany, zatepleno - v zimě přesto strašně ochlazovaná místnost
To bude tento článek, že? Hemží se to kouzelnými slůvky "mohou, až, profesionální montáž"Snaží se budit dojem, že pokud koupíte folii za pár stovek a plácnete ji na sklo, ušetříte třetinu nákladů za vytápění. Blbost. Něco to možná dělá, ale ne to, co naznačuje článek.
Já bych řekl, že pro izolaci se používá polystyren nebo vata. A když si okno z vnější strany zakryješ polystyrenem, tak bych věřil, že zlepšíš izolaci a tedy méně protopíš.
Když porovnám plotnu polystyrenu s tloušťkou okenní fólie, tak mi vychází, že ta fólie by musela být minimálně bublinková, aby to mělo aspoň malý efekt.
Přímou zkušenost s fólií na skle nemám.
a jak si to predstavujete, vojin kefalin, že to funguje... protopí míň akorá ten, co má v baráku minimum tepelných ztrát...což je přeloženo do češtiny...míň děr a skulin kudma teplo může unikat...v kombinaci s tím, že má hromadu dalších věcí, které způsobují to, že se dům pomaleji ochlazuje...což...folie na okně nevyřeší
Zkusila jsem instalovat venkovní žaluzie na okna, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít i nějaký efekt v zimě. Zatím léto neodzkoušeno, pořídila jsem až v říjnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.