Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny řemeslníky !
Chci položit dlažbu do špajzu, je to jen metr (zbyly mě nějaké dlaždice) a mám dva dotazy...
1) Mohu přesahy - nevím jak se to jmenuje (ale je to ta lišta co se dává kolem stěny kolmo) přímo lepit na zeď (vymaloval jsem Primalexem) nebo musím oškábat na omítku?
2) Ty obkladačské křížky se nechávají a pak zaspárují nebo přilepí, nebo se dávají pryč?
Děkuji !
Zvislá dlaždica - sokel (sokl). Stenu je potrebné preškrábnuť. Nie len od samotnej farby, ale aj štuk. Nijak sa s tým nepárajte, oškrabnite čo pôjde dole a následne tam urobte ryhy.
Krížiky - tie najbežnejšie nevkladajte vodorovne do rohov, ale použite dva na stranu. Ich druhá časť sa oprie o dlažku, aby do špáry nezapadli. prima-receptar.cz/... Okrem toho sa predáva aj mnoho iných typov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.