Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balkonové dveře - vrchní strana nedoléhá

Od: duran* odpovědí: 3 změna:
Ahoj všem, už jsem lehce bezradný a po 2h seřizování balkónových dveří si jdu zde pro radu. Dveře v paneláku, okna staré cca 15 let, byt mám 3 roky a všímáme si že lehce táhne od dveří. Vzal jsem proužek papíru z letáku a zkoušel těsnost. Vrchní strana dveří skoro netěsní, papír tam litá absolutně bez odporu. Viz fotky v místě problémů.
Má někdo ještě nějaké nápady? Jsem tak nasranej že bych to nejraději přetěsnil větším třešněmi, které by dolehlo.
Díky.

Balkonové dveře - vrchní strana nedoléhá
Balkonové dveře - vrchní strana nedoléhá #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Plastové, 15 let staré dveře, je s podivem, že netěsní jen nahoře.

Máš kameny utažený co jdou?

duran*
hodnocení

Záleží jaké kameny myslíš? Nejsen úplně z oboru oken. Zkoušel jsem podle návodu na internetu seřídit vše možné, bohužel ten prostředek vrchní strany je fakt na pytel

hodnocení

0x
Asi nic, tam žádný přítlak není. Drží to jen v rozích. Není křídlo nebo rám prohlé?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]