Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi plíseň na zdi

Od: tony7 odpovědí: 11 změna:
Zdravím,prosím poraďte mám asi plíseň na zdí.Co s tím?
Díky.

Asi plíseň na zdi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zateplit zvenku, topit, větrat. Jakékoliv jiné řešení je jen dočasné.

hodnocení

3x

Né asi.To je plíseň:( Je třeba zvětšit teplotu místnosti a větrat.Rychlé odstranění,postříkat savem proti plísni.:( Ale to je to nejjednodušší řešení!

hodnocení

2x
Teď budete muset řešit následky, ale po zimně budete muset odstranit příčinu. Musíte zjistit jestli je příčinou nefunkční hydroizolace nebo chladnou stěnou a následnou kondenzací vlhkosti.

hodnocení

0x
Plisen zlikvidujte Savem, po zaschnuti premalujte Primalexem Mykostopem. Docasne tim zabranite rustu dalsi plisne, cca po 2 letech nater budete muset opakovat.

re4zon
hodnocení

0x
Umyt peroxidem, NE SAVEM! Pak natrit protiplisnovou barvou. A pak resit, proc tam vznika.

hodnocení

0x

Teda já se hádat nechci, ale mně to připadá jako špína. Netahal jste tamtudy něco, nebo nestálo u té zdi něco, co by ji mohlo ušpinit? Plíseň na zdi podle mne vypadá trochu jinak. *co*

Máte pravdu, také mi to připadá spíš jako špína, už podle stejných fleků na kabelu, a ten přece neplesniví.

No právě! Ještě jsem neviděla plesnivět kabel. A navíc je vdět na té zdi, že je hrbolatá a špinavé jsou jen ty výstupky ve zdi. kdyby to byla plíseń, tak by napadla tu zeď souvisle.

hodnocení

0x

To je krásná fotografie, která by chtěla poslat všem těm géniům, co radí snížit teplotu v domě nejlépe na 19°C.

Topit, větrat, zateplit...a teplota v místnosti musí být rozumná.

Dva svetry nepomohou (Vám možná trochu ano, k odstranění plísni ne)..

doplněno 24.11.22 10:43:

Pokud na to nastříkáte Savo proti plísním, tak to začne mizet (dočasně). Pokud to nezačne mizet, je to špína a ne plíseň.

Špína také může mizet po nastříkání savem, záleží o co se jedná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]