Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vjezdová vrata a branka - jaký výrobce

Od: lucinkaf* odpovědí: 14 změna:

Můžete mi doporučit spolehlivého výrobce vjezdových vrat a vstupních branek? Pokud možno aby měl v nabídce posuvná vrata. Na internetu jsem narazila na firmy jako Lomax, ale v nabídce jsem nenašla dřevěná vrata, dále Olymps door, Adao a Lamark, slyšela jsem něco o Hormannovi, ale moc se v tom nepohybuji. Děkuji za info.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

0x

Musíte napsat lokalitu, firmy z Chebu by nemusily mít zájem o brněnskou zakázku.

hodnocení

0x

záměčnictví Kopa dělá skvělé vrata, brány. Můžete si vybrat z pozinku, nerezu, i černého železa. Chcete kontakt?

lucinkaf*
hodnocení

vyhovovaly by mi firmy ze středočeského kraje okresů Kladno, Beroun, Rakovník, Příbram, dále Kralovy Vary, Louny, Plzeň a Rokycany. Zámečnictví Kopa je to pardubické?

Lucinko, Vy jste šikovná a znalá*hi*. Opravdu Pardubice - STARÉ ČÍVICE.

lucinkaf*
hodnocení

No když si něco vymyslím, tak jsem schopná sedět týden u počítače a prolézt každou stránku:D Ne, tak když už člověk chce do něčeho vrážet peníze, tak očekává nějakou kvalitu, ale protože tomu přece jen z tochnického pohledu rozumím víc, než chlapi, tak se táži, vždy se tu najde pár opravdu šikovných chlapíků:) Ten můj je teď mimo republiku, tak jsem to vzala do svých rukou s tím, že bych mu ráda podala nějaký návrh;)

Lucko, opět s Vámi souhlasím. Kolik do toho asi chcete nacpat peněz, a zdali je někdo šikovný aby provedl samo domo dílo. To se vyplatí.

lucinkaf*
hodnocení

Tak vzhledem k tomu, že přítel je všeuměl a nic pro něj není problém, tak se počítá s tím, že si poradí sám, jako u celého domku:) Má představu dřevěných posuvných vrat, tak jsem si řekla, že mu pomůžu vybrat, kde by se nechali pořídit s tím, že montáž by si prováděl sám, koukala jsem, že u spousty prodejců se nechají sehnat všechny komponenty pro vlastní montáž, tak přemýšlím, kudy a kam se vrtnout.

paní (slečno) Lucko,

ve stadiu nedoděláno:

cukrar.rajce.idnes.cz/...

a další

doplněno 20.04.10 13:13:

na náklady se neptejte, páč jsou hodně nízko, protože mě baví tlačit ceny dolů!

repak*

Pokud přítel umí pájet, svářet, letova, drátovat a vrtat, má na to vybavení a plochu na montáž nechal bych ho to udělat i vymyslet. Mě dělal jenokřídlá asi 2,5 m vrata (estetické důvody pro 1 velké křídlo) šikovný kamarád a nemají chybu. Pojezdová vrata bych neviděl pro samovýrobu jako problém. Snad ani s pohonem.

lucinkaf*
hodnocení

Tak tohle všechno dělá a umí, proto má jasno v tom, že si to bude montovat sám. Je tedy výhodnější sehnat nějaké vhodné dřevo, opracovat dle požadovaného tvaru a udělat i toto celé sám? Předpokládám, že když se dají koupit i pohony a vůbec jednotlivý šroubek, tak to asi reálné bude. každopádně dobrý nápad, děkuji *pusa*

repak*

No, na posuvná celodřevěná vrata se Vám asi moc tvářit nebude ;) . I když by to bylo krásné a chodili by to obdivovat i milovníci historie. Kovový rám a přes něj dřevo tak, jak si vymyslíte, to je asi to správné řešení.

lucinkaf*
hodnocení

On sám tam chce dřevo, jak se to však provádí netuším. Ale když to tak slyším, asi bude lepší nechat to celé na něm...*hi*

lucinkaf*
hodnocení

A Milanovi děkuji za odkázek, stačilo nakouknout a vím, že toho projdu víc;)

nebo další vrara, opět pojízdná a rychlá.

Vjezdová vrata a branka - jaký výrobce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]