Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Příprava sekané

Od: sojka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda je možné připravit si večer sekanou do pekáče, nechat ji přes noc v lednici, a upéct ji až druhý den ráno. Nebo dojde k nějakému znehodnocení masa?

Děkuji.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

id
hodnocení

7x
Klidně, nic se nestane.

 

ben®
hodnocení

5x
avatar ben

Dobrý den, maso vydrží, tak to můžete takto udělat (jen ji přikryjte např. fólií, aby zbytečně neoschla). Zdravím!

 

hodnocení

5x
Ano, s klidem.
Ta chuť po rozležení je naopak mnohem lepší a výraznější :)

 

sony*
hodnocení

1x
Já bych přidala jedno vylepšení,když už bude ta sekaná přes noc odpočívat.: mám vyzkoušeno zalít celou masovou hmotu kondenzovanym mlékem. Samozřejmě neslazenym. Vsákne se do masa a ta sekaná má neskonale lepší chuť.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]