Nejste přihlášen/a.
Co chcete slyšet? Myslím, že situaci hodnotíte správně. Osobně jsem si stanovil léty a praxí ověřené pravidlo, že jakmile jsou s někým potíže hned zpočátu, je potřeba okamžitě další jednání ukončit, protože dál to bude jen horší. Váš problém může být také v tom, že jste se nejspíš ukvapili. Prodávat nemovitost tři měsíce není žádná dlouhá doba. To chce delší čas. Otázkou také je, proč jste platili předem rezervaci, když jste neměli kupce a proč vůbec platíte nějakému překupníkovi. Prodej nemovitosti není žádná kosmická věda. Chce to jen dodržet předepsaný postup. Teď musíte zvážit, jestli pro vás bude větší ztráta handrkování se s pochybným kupujícím nebo obětování rezervace.
Situace na trhu je taková, jaká má být a jakmile začnou dlužníci, kteří nebudou schopni splácet úvěry, házet reality zoufale na trh, tak cena půjde dolů...
tak dal už Gay rezervaci a nebo nedal? Pokud nedal a jakmile zjistí, jak zoufale to chcete prodat, tak samozřejmě bude tlačit na snížení ceny, Ale zvláštní, že se chlubí, že je gay ![]()
kvůli hluku od sousedů vás tedy rozhodně úspěšně žalovat nebude, pokud jste třeba nepřehodily ložnici do chodby a podobně nezměnily bez povolení dispozice bytu
posledního půl roku prodeje padly k NULE, poslední 3 měsíce banky nedávají vůbec žádný hypotéky čistá nula. Vše se odvíjí od těchto sazeb:
Doufám že jste si s makléřem, kterého platíte vy, vyjednali, že pokud on nesplní podmínky (Nedoplatí kupní cenu v termínu), Že máte nárok na část rezervace. A ne že jí shrábne celou makléř ![]()
Po podpisu rezervace mu už nic neslevujte.
Nechal bych ho nesplnit rezervačku a vysoudil z nej co pujde a slevil někomu normálnímu ![]()
pošlete mi na můj mail (najdete na tomto odkazu) link na inzerát a/nebo dispozice bytu, třeba bych ho koupil, když vyjdou čísla...
O tom kupujícím jste napsala - neadekvátně připomínkuje znění smlouvy, ponižuje našeho makléře
Mám zkušenost, že s takovými "mistry světa" je lepší jakékoliv jednání ukončit.
Napsala jste - už jsme šli s cenou o milion dolů, skoro na původní cenu,
Máte možnost, vykašlat se na toho mago*a a nabízet dál byt k prodeji s poznámkou - při rychlém jednání je možná sleva. Ve Vašem případě by výše slevy mohla být rovna hodnotě částky Vaší rezervace.
Vy jste uzavírala kupní smlouvu vy jako prodávající a kupující jako realitka? Nebo to byla 3 strana smlouva?
Realitka Sročko se základním jměním 1 Kč? V době růstu cen není problém za cokoliv ručit, po 5 letech vrátíte klientovi původně zaplacené peníze, a on vám vrátí dvakrát zhodnocenou nemovitost a nazdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.