Nejste přihlášen/a.
Co chcete slyšet? Myslím, že situaci hodnotíte správně. Osobně jsem si stanovil léty a praxí ověřené pravidlo, že jakmile jsou s někým potíže hned zpočátu, je potřeba okamžitě další jednání ukončit, protože dál to bude jen horší. Váš problém může být také v tom, že jste se nejspíš ukvapili. Prodávat nemovitost tři měsíce není žádná dlouhá doba. To chce delší čas. Otázkou také je, proč jste platili předem rezervaci, když jste neměli kupce a proč vůbec platíte nějakému překupníkovi. Prodej nemovitosti není žádná kosmická věda. Chce to jen dodržet předepsaný postup. Teď musíte zvážit, jestli pro vás bude větší ztráta handrkování se s pochybným kupujícím nebo obětování rezervace.
Situace na trhu je taková, jaká má být a jakmile začnou dlužníci, kteří nebudou schopni splácet úvěry, házet reality zoufale na trh, tak cena půjde dolů...
tak dal už Gay rezervaci a nebo nedal? Pokud nedal a jakmile zjistí, jak zoufale to chcete prodat, tak samozřejmě bude tlačit na snížení ceny, Ale zvláštní, že se chlubí, že je gay
kvůli hluku od sousedů vás tedy rozhodně úspěšně žalovat nebude, pokud jste třeba nepřehodily ložnici do chodby a podobně nezměnily bez povolení dispozice bytu
posledního půl roku prodeje padly k NULE, poslední 3 měsíce banky nedávají vůbec žádný hypotéky čistá nula. Vše se odvíjí od těchto sazeb:
Doufám že jste si s makléřem, kterého platíte vy, vyjednali, že pokud on nesplní podmínky (Nedoplatí kupní cenu v termínu), Že máte nárok na část rezervace. A ne že jí shrábne celou makléř
Po podpisu rezervace mu už nic neslevujte.
Nechal bych ho nesplnit rezervačku a vysoudil z nej co pujde a slevil někomu normálnímu
pošlete mi na můj mail (najdete na tomto odkazu) link na inzerát a/nebo dispozice bytu, třeba bych ho koupil, když vyjdou čísla...
O tom kupujícím jste napsala - neadekvátně připomínkuje znění smlouvy, ponižuje našeho makléře
Mám zkušenost, že s takovými "mistry světa" je lepší jakékoliv jednání ukončit.
Napsala jste - už jsme šli s cenou o milion dolů, skoro na původní cenu,
Máte možnost, vykašlat se na toho mago*a a nabízet dál byt k prodeji s poznámkou - při rychlém jednání je možná sleva. Ve Vašem případě by výše slevy mohla být rovna hodnotě částky Vaší rezervace.
Vy jste uzavírala kupní smlouvu vy jako prodávající a kupující jako realitka? Nebo to byla 3 strana smlouva?
Realitka Sročko se základním jměním 1 Kč? V době růstu cen není problém za cokoliv ručit, po 5 letech vrátíte klientovi původně zaplacené peníze, a on vám vrátí dvakrát zhodnocenou nemovitost a nazdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.