Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistička vzduchu na kouř?

Od: rokr odpovědí: 15 změna:

Zdravim.Existuje nejaky pristroj,ktery pohlcuje kour z cigaret?Chtel bych si koupit cisticku vzduchu,ale nemam zadne reference k tomuto zarizeni.Prosim o rady.dekuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lojza
hodnocení

7x
Jedině nekouřit.
indu

*palec* Ano, nejúčinnější a nejlepší je jedině nekouřit tam kde nechceme mít kouř z cigaret a nežádoucí zápach z toho. Mnohým neukázněným kůřákům se to sice nebude líbit, ale jiná účinná rada na to není. Ty čističky vzduchu sice můžou trochu pomoct, ale myslím si, že to příliš účinné na to agresívní svinstvo nebude.

re4zon
Ono je i mene drasticke reseni. Staci nekourit komercni cigarety napustene tunou chemie. Kvalitni tabak nebo cigarilla/doutniky produkuje o 95% mene trvaleho smradu.
indu

re4zon: S tím si dovolím nesouhlasit. Kouř je vždy kouřem a je jedno z jakého druhu cigarety nebo jiného nesmyslu je. Tu nejde ani tak o to který kouř více nebo méně smradí. Podle mne smradí každý cigaretový kouř a nekuřácí kteří na to nejsou zvyklí to cítí a může jim to vadit.

re4zon
Jako nekdo, kdo kouril 15 let normalni komercne vyrabene cigarety a nasledne 5 let tabak a doutniky, bych si dovolil pozadat militantniho nekuraka, aby laskave nekomentoval neco, o cem nic nevi. Cigarety nekurakovi hodne smrdi, mne take. CISTY Tabak smrdi take, ale vyrazne mene. Po nekolika hodinach je tabakovy smrad sice detekovatelny, ale neiritujici. Cigaretovy smrad je otravny i po nekolika dnech. Overeno pokusy na nekolika desitkach osob - nekuraku. Pro mene chapave - cigarety smrdi tak, ze to prakticky nejde vyvetrat. Tabak po chvili smrdet prestane.
indu

re4zon: Chápu, že se tobě nelíbí názory které tobě nejsou po chuti nebo nesouhlasí s tebou, ale je tu diskuze o něčem k čemu se snad může každý vyjádřit bez toho jestli se to zrovna tobě líbí nebo ne. Klidně můžeš s mým názorem nesouhlasit tak jak nesouhlasím já s tvým, ale vyzývat někoho aby se nevyjádřoval k tomu to je trochu příliš.
Ty máš na ty tvoje kdo ví jaké pokusy nějakou laboratoř nebo pracuješ pro nějakou firmu zabývající se takovými pokusy?

mnd®

indu:... jiného nesmyslu je. Takže dle tebe je to i kouř z elektronických cigaret,oheň,spalovna,výfuky a mnoho dalšího...

indu

mnd: Je tu diskuze o kouři z cigaret a tak nepleťme do toho jiné kouře z jiných zdrojů.

hodnocení

5x
Zapomeňte na nějakou čističku za par tisíc co prodávající elekru za rohem u té se hned zahltí filtry a bude neúčinná.
Na cigaretový kouř jedině nucené větrání s rekuperací tepla a rozvody klimatizace.

Teda nevím, jak se zahltí filtry, my tam žádné neměli, ale na zápach žádná čistička z elekry nepomůže :( vím to, zkoušela jsem to *palec*

Většina čističek co opravdu fungují mají hepa filtry, některé mají uhlíkový předfiltr ten nejvíc pojme pachu.

mnd®
hodnocení

0x

proalergiky.cz/... třeba např. tady?

hodnocení

0x

Musí to být čistička, která má schopnost absorbovat zápachy, na kuřácký smrad nestačí obyčejná čistička s hepa filtrem, bude nutný filtr s aktivním uhlím.

indu

Já myslím, že není třeba uvažovat která čistička je vhopdnější nebo lepší když je tu mnohem lepší a levné řešení kterým je nekouřít to svinstvo tam kde to měkomu vadí.

mnd®
hodnocení

0x

souhlas.zakázat kouření všude venku mimo obydlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]