Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrolux, AEG - vase zkusenosti

Od: lidkastarkova odpovědí: 16 změna:

Dobry den jake mate zkusenosti se zanckou Elektrotux,AEG?mate je nekdo v kuchyni?

Vybavujem kuchyn-lednice, ves.mikrovlnka,trouba,sporak,mycka,pracka,odsavc

Byly nam doporuceny tyto znacky pry jsou schodne!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já mám doma všechno od Elektroluxu a maximální spokojenost, rodiče to je také tak a to mají lednici kupovanou ještě za bony v Tuzexu, jak se tehdy do kuchyně postavila tak tam do ted stojí a nikdo si jí nemusel všimnout.

Máme doma mikrovlnku Elektrolux a po 2 měsících se utrhlo madlo, ale jinak spolehlivá značka, spousta výrobců si nechává dělat díly v číně, a co se týká elektroniky- to samé,koupili jsme televizor LCD LG-vyrobeno v číně,nový Philips přehrávač a věž-vyrobeno v číně,samosebou že musí dodržovat určitý výr.postup a kontrolu ale věřme tomu

maci11

Také máme mrazák Elektrolux ještě za bony,ale ten dnešní Elektrolux si k němu nemuže ani přiblížit ,co do kvality.bohužel,už se nevyrábí ve Švédsku, ale jinak ta značka patří asi mezi ty lepší.

abbee*
hodnocení

0x

Dobrý den, my máme doma Elextrolux všechno- lednici, sporák i pračku (myčka jsem já:)) a maximální spokojenost, není jediný problém. Lednici AEG jsme měli dřív a taky bylo vše v pořádku, jediný důvod výměny byl ten, že byla malá:)

antynka*
hodnocení

0x

My máme myčku AEG - bohužel už byla porucha - začala trochu jiskřit :) Ale teď už zase šlape jak hodinky :) Electrolux máme ledničku a pračku něco přes rok a zatím v pohodě.

rob*
hodnocení

0x

Na tyto značky samá chvála :) doma pouze ind. deska Electrolux asi 4 měsíce a zatím šlape v pohodě.

madla*
hodnocení

0x

Všechny kuch. spotřebiče včetně pračky a sušičky mám AEG, už 10 let. Jednou byla v opravě mikrovlnka. Problém mám s troubou. Začala se sama od sebe při pečení vypínat. Servisní technik vyměnil nějaký díl, zřejmě řídící jednotku (technici prominou, nevím jak se to nazývá), museli ji objednat až z Německa, trvalo to asi 2 týdny a stejně to nepomohlo. byl u nás asi 4x a na žádnou závadu nepřišel. Takže když něco peču, tak troubu hlídám, a když vypne, znovu ji zapnu. Peču tak 1x týdně, takže se to dá. Při výběru spotřebičů jsem vsadila na německou kvalitu, ale bohužel, takhle jsem dopadla *nevi*

arimas*
hodnocení

0x

ANO ty to dve znacky jsou jedno a to same! take mame v kuchyni spotrebice AEG a co se mne tyce tak ja je doporucuji! (lednice, trouba, mikrovlnka a mycka) pracku mam MIELE se zarukou na 30 let a jinou bych uz nechtela ani omylem.

hodnocení

0x

Máme doma myčku AEG již šestým rokem a dosud bez závad,pračku Elektrolux druhým rokem a též bez závad.Jsme naprosto spokojeni.

hodnocení

0x

Lednička cca 7 let, pračka taky tak, myčka 3 roky. Všechno v pohodě šlape jak má.

lucie*
hodnocení

0x

Mám myčku AEG, po 4 letech 2 závady, nehřeje (cena opravy 1 tis.) a dvířka prášku se neotevírají (cena opravy 2 tis.) .

Po půlroce od opravy topení, opět nehřeje.

lukyn*
hodnocení

0x

Je to již jedna firma, ktera používá značku AEG-Elektrolux k dražčím vybavenějším typům a značku Elektrolux k levněkším typům.

lucinkaf*

neřekla bych to doslova jako kolega, ale jedna firma to je - ještě se zanussi

doplněno 29.06.10 14:09:

Jinak na doplnění - já jsem s electroluxem moc spokojená

mila2
hodnocení

0x

Dobrý den, mám myčku AEG zhruba po 4 letech 2 opravy - nehřeje, nyní hledám jiného opraváře. Opravy cca 1000,- Kč a bezvýsledné.

abc*
hodnocení

0x

s aeg mam osobne zkusenosti negativni, electrolux byval pouzitelnej. doporucuju vsak porizovat veskere spotrebice od miele, nebot tam jsem jeste krok vedle neudelal; maji vymakany i ty nejmensi detaily a nejmensi poruchovost napric znackami na trhu (testuji opravdu fest). pro drobne spotrebice typu kavovaru, mixeru, citronovacu apod. pak je v pohode tefal / rowenta nebo, ma-li jit o domacnost 21. stol., tak doporucuju zaincestovat do drobnych spotrebicu catler...

lucinkaf*

tak miele každopádně, ale bohužel když si zařizuji komplet celý dům, tak je jasné, že Miele všude být nemůže, je to prostě o penězích...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]