Nejste přihlášen/a.
Dobry den jake mate zkusenosti se zanckou Elektrotux,AEG?mate je nekdo v kuchyni?
Vybavujem kuchyn-lednice, ves.mikrovlnka,trouba,sporak,mycka,pracka,odsavc
Byly nam doporuceny tyto znacky pry jsou schodne!
Máme doma mikrovlnku Elektrolux a po 2 měsících se utrhlo madlo, ale jinak spolehlivá značka, spousta výrobců si nechává dělat díly v číně, a co se týká elektroniky- to samé,koupili jsme televizor LCD LG-vyrobeno v číně,nový Philips přehrávač a věž-vyrobeno v číně,samosebou že musí dodržovat určitý výr.postup a kontrolu ale věřme tomu
Všechny kuch. spotřebiče včetně pračky a sušičky mám AEG, už 10 let. Jednou byla v opravě mikrovlnka. Problém mám s troubou. Začala se sama od sebe při pečení vypínat. Servisní technik vyměnil nějaký díl, zřejmě řídící jednotku (technici prominou, nevím jak se to nazývá), museli ji objednat až z Německa, trvalo to asi 2 týdny a stejně to nepomohlo. byl u nás asi 4x a na žádnou závadu nepřišel. Takže když něco peču, tak troubu hlídám, a když vypne, znovu ji zapnu. Peču tak 1x týdně, takže se to dá. Při výběru spotřebičů jsem vsadila na německou kvalitu, ale bohužel, takhle jsem dopadla
Je to již jedna firma, ktera používá značku AEG-Elektrolux k dražčím vybavenějším typům a značku Elektrolux k levněkším typům.
s aeg mam osobne zkusenosti negativni, electrolux byval pouzitelnej. doporucuju vsak porizovat veskere spotrebice od miele, nebot tam jsem jeste krok vedle neudelal; maji vymakany i ty nejmensi detaily a nejmensi poruchovost napric znackami na trhu (testuji opravdu fest). pro drobne spotrebice typu kavovaru, mixeru, citronovacu apod. pak je v pohode tefal / rowenta nebo, ma-li jit o domacnost 21. stol., tak doporucuju zaincestovat do drobnych spotrebicu catler...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.