Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zajistit okraj koberce tak aby se netřepil?

Od: pansvacinka® odpovědí: 4 změna:

Prostě jsem uřízl koberec a vytvaroval podle potřeby. Je to metrážový koberec v modré barvě z kolekce Dynasty. Koberec se hodí do středně namáhaných bytových prostorů. Koberec má filcový podklad. Modrá barva dokonale doplní každý interiér. Výška vlasu: 6,50 mm.

Obšít jsem to nenechával protože jsem pokládku řešil přímo na místě a není to jen jednoduchý obdélník.

Teď už to leží, jenomže určitě se ty okraje začnou časem třepit a taky aby to trochu vypadalo, ne to oblepit páskou co se sloupne. Lišty nechci. Jak to vyřešit?

Jak zajistit okraj koberce tak aby se netřepil?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mám trochu nebezpečnou radu, ale pán co mi pokládal koberec říkal, že funguje. Okraje koberce "ojet" zapalovačem. Konce se zapečou a nic se netřepí.

hodnocení

Tak jsem to zkusil s tím zapalovačem - a zatím ok. Okraj se hezky zavřel, ani to moc nečoudilo. Uvidíme za 15 let.

hodnocení

1x
Odvézt na obšití, nic jiného, na pohled, asi nedáte... Tvarově upravené máte, jen obšití...

hodnocení

1x

Řešila bych to, až se projeví známky třepení. Nevím, kde je koberec umístěn, my ho měli od zdi ke zdi a netřepilo se za 15 let nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]