Nejste přihlášen/a.
Co byste si dali do MALÉHO bytu 1kk jako postelgauč? Spíš postel nebo spíš gauč / válendu? Myslím na spaní i na válení...
Já, kdybych byla mladá, bych dala palety, na ně kvalitní, vysokou matraci a peníze vrazila do velkého, polohovacího křesla, zvaného klubovka.
Kdysi jsem měla roztahovací gauč a musím vám říci, že jsem byla otrokem cích. Schovávat a vyndávat teplé peřiny? Druhý den jsou pokrčené, smradlavé. Fakt jsem byla otrokem. Na matraci bych klidně pěkné peřiny nechala rozestlané. Je tolik nádherných vzorů, barev, materiálu, že není za co se stydět.
Postel. Lůžkoviny neukládat, nechat větrat. Na sezení a práci stůl s židlemi. Každodenní manipulace s gaučem je otravná, ukládání lůžkovin nezdravé. Pro případ návštěvy je lepší sezení naproti sobě u stolu než v řadě na gauči. Ke gauči musí být nízký konferenční stolek, u kterého se blbě jí a něco dělá.
Ja si poridil tuto rozkladaci pohovku a vyhovuje mi. ikea.com/... Sel jsem hlavne po delce, protoze je spatne sehnatelna delka pro alespon 2m matraci. Ale zalezi jak velka je mistnost, jaky je ostatni nabytek apod.
Jo je na 2 matrace 80x200. Prach se mi dole nechyta (samozrejme musis taky rozumne zametat). Ulozny prostor me nezajimal, jelikoz ho nepotrebuji. Co se tyka vzhledu tak me ladi do zbytku, protoze mam veskery nabytek ve stylu cerny kov/sklo. Pri nejhorsim bocnine lze uriznout a nechat jen zadni stenu, neni to nic nosneho. Hlavne rost jsou kovove tyce takze se vubec nemusim bat dosednout a vim ze to opravdu vydrzi vetsi vahu.
Ja nemel moc na vyber, rohovou jsem mit nemohl kvuli radiatoru, normalni postel jsem nechtel kvuli mistu a hlavne klasicke pohovky s pevnou "matraci" maji v 90% lehaci prostor do 190cm a to je pro me malo. A hlavne jsem sel po cene, pred 3 lety jsem ji kupoval za 4tis. coz v te dobe nemelo konkurenci
Ale jak jsem rikal, je to spise o tom jak velka mistnsot je a jak to ladi se zbytkem
Podle mě ta čela nosné jsou. Respektive dělají "zavětrování", protože bez nich, pokud někdo do postele skočí, tak ty nožičky se budou s celou zadní stěnou kejvat vůči rámu, až prdnou sváry.
Proto je to zavětrované boky, aby to bylo zpevněno proti pohybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.