Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Junkers - jaky termostat

Od: junkers odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, vůbec se nevyznám v kotlech a než budu otravovat topenáře, co mi dělal topení, chci se poradit.

Mám kotel po minulém majiteli Junkers CerapusSmart ZSB22-3C23. V pokoji byl "regulator" pripojeny kabelem ke kotli, kde je jen ovladani teploty, nic vic (kolečkem). Já teď nevím, co budu ke kotli potřebovat. Termostat - moduly? Chtěl bych nejspis bezdratovy termostat, pokud by to nešlo, tak kotel potřebuje 2žilovy kablík, stačí tedy natáhnout LAN kabel?

Proč ptám nejdřív tady, protože bych topenáři neměl jak protiřečit, určitě by mi nacpal nejdražší věci ...

Děkuji Všem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V návodu píšou JUNKERS, ale funguje v základu s jakýmkoli 2žilovým ON/ OFF termostatem

junkers
hodnocení

Našel jsem tento

servisjunkers.cz/...

Chapu spravně jak pišou, ze termostat ma vysilaci jednotku, kterou pripojim ke kotli a samotny regulator popř. dam na zed?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]