Nejste přihlášen/a.
Pračka Electrolux EWT1567VIW po 5 letech sice pere, ale nedoběhne celý cyklus - jen proběhne praní bez máchání a ždímání. Po praní se objeví na displeji čas 0 a musí se ručně nastavit máchání a to i několikrát, protože se třeba po 5 minutách vypne. Žádný chybový kód není zobrazen. Co s tím?
Děkuji
Díky za odpověď.
1. pračka byla TATRAMAT 241, ta nám vydržela 20 let ! Tenkrát v r. 1981 stála 6 320 Kč, což byla dost vysoká cena. Je fakt, že asi po 8 letech jsem vyměnil smaltovanou vanu a topné těleso, pak ještě 2-cestný ventil. Ale pak "makala" vesele dál.
2. pračka Electrolux EWT1050 nám vydržela téměř 16 let. Stála v listopadu 2001 dost, 16 900 Kč, ale svoje si "odkroutila".
3. pračka Electrolux EWT1567VIW za 13 990 Kč má zatím 5 let ... Výrobci asi čím dál tím víc přidávají různá "kurvítka"
Spíš, jestli bude manuélně zručnej a technickej typ. Né fakt, že má "ocas".
128 pohlaví?... už jsem asi starej. Za mě byly dvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.