Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poradit máme doma starý šlehačkovač a nevíme jak funguje.
hrozná práce
doplněno 02.12.12 20:25:těsnění se prodává v domácích potřebách
doplněno 02.12.12 20:25:j
tam mi chybí nahoře nástavec na bombičku a trubička z níž stříká šlehačka - toto mi připadá spíš jako šejkr
dovnitř se nalila šlehačka utáhl se uzávěr a našroubovala se bombička , do lahve zasyčel plyn a pak se s lahví zatřepalo a byla šlehačka hotová a stiskem se z trubičky stříkala na moučníky nabo do kávy
doplněno 02.12.12 18:44:zkuste to prosím znovu nafotit
buď k tomu něco chybí a bude poháněno bombičkou CO2, nebo býval ručně pohánění aparát, ale ten byl plastový a smetana se šlehala poháněním pístu nahoru dolů
doplněno 02.12.12 19:46: mmj. šlehačka (35% tuku) z výrobníku šlehačky na bombičku, se dá nazvat šlehačkou a ne jako ta mrd.. ve spreji
Jen tak mimo jiné-láhev na šlehačku neměla žádný píst!byla to tlaková láhev (al) zeshora se šrouboval uzávěr s pákou na vypouštění šlehačky a s šroubením a trnem na bombičky!Voz obrázek v odkazu ,stačí je zkusit strýčka "gůgla": etescoma.cz/...
myslel jsem toto. je to trochu historie, ale ještě dnes se to nechá koupit a šlehá se tím šlehačka. spechato.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.