Dobrý den, poživatelné a dobré budou i zítra - jen je studené lehce dosmažíte na oleji a teplé sníte. Někdo by je dal do "pařáku", což lze, ale obalování řízku je potom vlhké a není už křehké. Zdravím!
doplněno 12.11.22 15:53:
Zde se vyskytuje jeden řízkový specialista, který zná o této problematice snad vše (hlavně o jejich konzumaci). Zdravím sys .
milancukrar - ano, znám. Jeden slabší řízek se vloží mezi dva silnější řízky .
id
Také to mám ráda. Omylem jsem vytáhla kýtu a měly být řízky. Aby to nebylo suché, obložila jsem si řízek ze spodu i nahoru anglickou. Vyzkoušejte, je to mňamka.
Na tyhle případy používám horkovzdušnou fritézu, zbyly bramboráky a druhý den byly z fritézy dobré. Nebo chvíli na pánev, jen slabě pánev potřít tukem, aby se ohřály a nebyly navlhlé. Když by to vyšlo časově, tak na chvíli do remosky.
Tři dny určitě vydrží. Výborné je dát usmažený řízek mezi dva chleby. Nej svačinka na výlety, jedli jsme z batohu při cestování i po 3 dnech a v pohodě, a v žádné lednici nikdy při cestách nebyly...
Na chalupě konzumuji běžně i 5 dnů po usmažení - nic jim není. Samozřejmě jsou 5 dnů v lednici... ale když jsem si je brával pod stan, vydržely běžně 2 dny i v alobalu pod stanem (v létě). Možná by vydržely i déle, ale pak už se sní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.