Nejste přihlášen/a.
<span style="\"background-color:rgb(255," 165,="" 0)\"="">Mám zapojené ponorné čerpadlo ve studni přes vypínač do zásuvky. Zapnutí a vypnutí vypínačem funguje. Pokud vložím do zásuvky dálkově ovládanou zásuvku SOLIGHT DY08 a do ní zapojím čerpadlo a zapnu vypínač do polohy ON, tak pomocí DO sice čerpadlo zapnu, ale při vypnutí pomocí DO se vypne čerpadlo a vyletí fíčko.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ooka
0x
Protoze vam možná vypíná pravý pól a tedy nulák a nikoliv fázi!
Je to vlastnost všech těchto spínacích zásuvek, které jsem měl v ruce ale solid nevim, to by mělo byt navrženo přímo pro Česko, tak to ke total fail.
Druhá věc je, často spotřebiče mají zavedení fázi z pravého pólu vidlice, takže je i tato možnost …
Je to vlastnost všech těchto spínacích zásuvek, které jsem měl v ruce ale solid nevim, to by mělo byt navrženo přímo pro Česko, tak to ke total fail.
Druhá věc je, často spotřebiče mají zavedení fázi z pravého pólu vidlice, takže je i tato možnost …
Viete mi na scheme s chranicom nakreslit, kadial pojde prud, ktory ho vypne , ak spotrebicu odpojim N vodic versus pripad s L?
ooka
Kudy nez přes PE.
Tohle nám vyzkoušené u LIDL stavebního LED světla, ale proud byl <20 mA takže Fi to neaktivovalo -) A druhý problém tam byl ve vypínač i přímo na světle, samozřejmě vypínal levou zdířku a i při vypnutém vypínači slabě žhnul, ale jinak než při vypnutí přes spínací zásuvku![:) :)]()
Samozřejmě je to jenom hypotéza, musí se to změřit.
Z dotazu jsem pochopil, že když se spínací zásuvka vyřadí, žádný chránič nevypadává
Tohle nám vyzkoušené u LIDL stavebního LED světla, ale proud byl <20 mA takže Fi to neaktivovalo -) A druhý problém tam byl ve vypínač i přímo na světle, samozřejmě vypínal levou zdířku a i při vypnutém vypínači slabě žhnul, ale jinak než při vypnutí přes spínací zásuvku
Samozřejmě je to jenom hypotéza, musí se to změřit.
Z dotazu jsem pochopil, že když se spínací zásuvka vyřadí, žádný chránič nevypadává
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]